Vi har kun en liten negativ bemerkning, det ble litt varmt i suiten og kun mulighet til å åpne vindu på gløtt i soverommet, ikke noe i stuen. Vi løste dette ved å åpne vinduet på soverommet og lukke døren inn til stuen - det viktigste var å ha god luft når man skal sove. Det stod allerede en vifte tilgjengelig i garderoben i soverommet om vi ville bruke vifte. Til tross for dette, er de positive opplevelsene av hotellet nok til å anse oppholdet vårt som utrolig behagelig. Betjeningen vi møtte var alltid smilende og hilste på oss med et stort smil, i resepsjonen var de hele tiden oppmerksomme, behjelpelige og hadde en serviceinnstilling som helt klart står til terningkast seks. Suiten var stor, ren og pen - selvfølgelig kan man finne litt slitasje, men vi forventer ikke at rommene blir pusset opp etter hver gjest, og det koster ikke en liten formue å bo her, så man bør tenke på hva man får av valuta for pengene, og Scandic Stavanger Park gir etter vår mening god kvalitet for prisen man betaler. Viktig i disse dager er at vi følte oss trygge i forhold til Covid-19 tiltak, frokosten var over gjennomsnittet bra, sammenlignet med de 7 siste hotellene vi har bodd på så langt i vår sene sommerferie, stekte poteter er alltid et pluss i margen for vår del, sammen med gratis kaffe/te i resepsjonen siden vannkokere er fjernet fra rommene. Billig og nær parkering er positivt, og gangavstand til hele sentrum, samtidig svært kort vei ut til hovedvei. Hotellet er passe stort, gir en koselig og intim atmosfære og har i alle fall 3 flotte uteområder, ett nede på bakkeplan utenfor resepsjonen og tak terrasse både i 5. og 8. etasje. Dette hotellet kan vi anbefale på det varmeste og vil garantert bli vårt hjem ved neste besøk i Stavanger. Takk til Team Park som gjorde vårt opphold så koselig.