Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (595)
Filtrer anmeldelser
596 resultater
Vurdering fra reisende
319
164
72
28
13
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
319
164
72
28
13
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 596 anmeldelser
Anmeldt 28. september 2020

Hadde junior suite, null utsikt. Rommet lå mot gate/bakgård nesten i bakkeplan, så gardinene måtte være igjen. For å hindre at innsyn. Bakkeplan var faktisk høyere enn rommet. Sofa som var umulig å sitte i... faktisk den værste jeg har prøvd, en defekt sovesofa der altså. Slitte møbler og skade på tvmøbel, manglet lyspære i lamper så det ble mørkt med gardiner trukket for. Dårlig renhold var det også. Slitt maling osv i gangen utenfor rommet. Hyggelig fyr i resepsjonen trekker opp.

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 1Arild007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2020

Hei Arild,
La meg først takke at du gir oss tilbakemelding på ditt siste opphold. Vi jobber for å ha gjester som skryter og ingen som klager, men dessverre har vi ikke levert slik vi skal overfor dere.
Jeg vil be om unnskyldning for rom og for ikke å kunne tilby standard på rommet vårt og som våre gjester forventer fra hotellet.
Jeg håper å se deg igjen på vårt hotell. Ta kontakt med meg gjerne før å ordne reservasjon til neste besøk .

Igjen takk for at du tar kontakt med oss, dette gjør oss bedre.

Javier Mata / General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 7. september 2020

Vi har kun en liten negativ bemerkning, det ble litt varmt i suiten og kun mulighet til å åpne vindu på gløtt i soverommet, ikke noe i stuen. Vi løste dette ved å åpne vinduet på soverommet og lukke døren inn til stuen - det viktigste var å ha god luft når man skal sove. Det stod allerede en vifte tilgjengelig i garderoben i soverommet om vi ville bruke vifte. Til tross for dette, er de positive opplevelsene av hotellet nok til å anse oppholdet vårt som utrolig behagelig. Betjeningen vi møtte var alltid smilende og hilste på oss med et stort smil, i resepsjonen var de hele tiden oppmerksomme, behjelpelige og hadde en serviceinnstilling som helt klart står til terningkast seks. Suiten var stor, ren og pen - selvfølgelig kan man finne litt slitasje, men vi forventer ikke at rommene blir pusset opp etter hver gjest, og det koster ikke en liten formue å bo her, så man bør tenke på hva man får av valuta for pengene, og Scandic Stavanger Park gir etter vår mening god kvalitet for prisen man betaler. Viktig i disse dager er at vi følte oss trygge i forhold til Covid-19 tiltak, frokosten var over gjennomsnittet bra, sammenlignet med de 7 siste hotellene vi har bodd på så langt i vår sene sommerferie, stekte poteter er alltid et pluss i margen for vår del, sammen med gratis kaffe/te i resepsjonen siden vannkokere er fjernet fra rommene. Billig og nær parkering er positivt, og gangavstand til hele sentrum, samtidig svært kort vei ut til hovedvei. Hotellet er passe stort, gir en koselig og intim atmosfære og har i alle fall 3 flotte uteområder, ett nede på bakkeplan utenfor resepsjonen og tak terrasse både i 5. og 8. etasje. Dette hotellet kan vi anbefale på det varmeste og vil garantert bli vårt hjem ved neste besøk i Stavanger. Takk til Team Park som gjorde vårt opphold så koselig.

Romtips: Rom med utsikt mot byen er i alle fall fantastisk bra
Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, ExoticTravelTom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. oktober 2020

Hei "exotic",

Tusen takk for en fantastisk fin tilbakemelding! Dette setter vi stor pris på.
Beklager for suiten var litt varm, dette skal vi ta tak I med en gang og jeg håper dette ikke la en demper på oppholdet.
Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning :-)

Javier, General Manager & Team Park

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2020

Jeg er super fornøyd med mitt opphold på Scandic Hotel Stavanger Park. Fikk sove godt og fikk servert god frokost på morgenen. Jeg er meget fornøyd, og vil anbefale Scandic Hotel Stavanger Park videre.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, tirilmaria
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. september 2020

Hei Tiril Maria,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding.
Veldig kjekt å lese at dere trivdes hos oss og liket frokosten vår.

Velkommen tilbake :-).
Javier Mata / General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser