Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 497
Vis tilbud
Booking.comUSD 496
Hotels.comUSD 497
ScandicHotels.comUSD 497
TravelocityUSD 497
PricelineUSD 496
Orbitz.comUSD 497
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (621)
Filtrer anmeldelser
621 resultater
Vurdering fra reisende
327
173
74
31
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
327
173
74
31
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3136 av 621 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 11. juli 2021

Hotellet ligger perfekt til i Stavanger. Men det ligger tross alt i en by, så har man vinduet åpent må man tåle litt lys utenfra.
Veldig enkelt å parkere i p-hus på jernbanen, masse ledige plasser. Makspris på 230 kr pr døgn som betales ved utreise.
Vi fikk et veldig stort rom (vet ikke om det var standard rom) med kjøleskap, og mulighet for å lage kaffe, som vi satte stor pris på.
Alle i resepsjonen var veldig hyggelige og serviceminded, uansett hva man spurte om.
Frokosten viste seg fra sin beste scandic-side; med andre ord helt super! Et utrolig godt utvalg. Det var kontinuerlig rydding av bordene.
Anbefaler hotellet!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, BirgitBr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2021

Hei Birgit,
Tusen takk for en fantastisk fin tilbakemelding! Dette setter vi stor pris på.
Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning :-)

Javier, General Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2021

Helt greit hotell. God beliggenhet Bedre inne enn det inntrykk man får utvendig av hotellet. Veldig bra frokost. Renholdet kunne vært bedre på badet. Vi var uheldig med strømmen på hotellrommet. Fikk tilbud om å skifte rom. Dyr parkering.

Dato for oppholdet: juni 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, ruthkarins2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2021

Hei Ruth,
Tusen takk for din tilbakemelding og beklager for ulempe med strømmen på rom.
Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning :-)
Javier, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2021 via mobile enheter

Vi bodde på en master suite, og gulvet var så ødelagt at vi hadde ikke lyst til å ta av skoene der inne. Det var fullt av hakker å striper, burde vært skiftet for 10 år siden. Det var sprikker i begge vaskene, og striper i badekaret. Halvparten av lyspærene var gått, og da jeg gav beskjed om dette i resepsjonen fikk jeg til svar at det hadde han merket 2 dager tidligere og gitt beskjed om, men de måtte vente til lyspærene kom da disse måtte bestilles på Internett. Så vi måtte da klare oss med en spott på hvert bad, og ca halvparten av lys i lysekronen.
Ellers var betjeningen hyggelige, og frokosten god.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Siv I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2021

Hi Siv,
Tusen takk for tilbakemeldingen fra deg om gulvet. Så bra at dere likte frokosten vår, men jeg er selvfølgelig ikke fornøyd med tekniske problemer med lysepærene på rommet. Dette skal vi ta tak I med en gang og jeg håper dette ikke la en demper på oppholdet.
Håper å se dere her igjen :-)
Med vennlig hilsen
Javier, General Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juni 2021

Utrolig fornøyd med rom og service nok en gang. Litt kaos/trangt den ene dagen ved frokosten - området hvor maten hentes er utformet på en måte som vil gi problemer med avstand uansett køsystem i disse dager, spesielt hvor kaffemaskinen står.
Takterrassen kunne trenge litt omsorg og kjærlighet, ellers ser vi frem til flere opphold i fremtiden.

Dato for oppholdet: mai 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, ExoticTravelTom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Javier Mata, General Manager på Scandic Stavanger Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juni 2021

Hei,
Tusen takk for en fantastisk fin tilbakemelding !
Takk for tips om takterrasen, dette setter vi stor pris på.
Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning :-)
Javier Mata, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser