Emilie
Stavanger, Norge
Anmeldelse av Hotel Victoria
5,0 av 5 boblerAnmeldt 14. sep. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: september 2020
Jørgen Tande-Petersen, Guest Services / Front OfficeHotel Victoria, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. sep. 2020
Kjære Emiliech97.

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding og for at du tok deg tid til å skrive den. Det setter vi utrolig stor pris på.

Det høres ut som at dere hadde et flott opphold her hos oss og det er ingen ting som er bedre enn det. Takk for dine herlige tilbakemeldinger vedrørende vårt personale og servicen samt våre rom.

9.0 km fra Hotel Victoria
  • Lol.travel
0.1 km fra Hotel Victoria
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter

Dette hotellet har nylig blitt totalrenovert og har åpnet opp med ny gnist! Det ligger midt i sentrum. Kort vei til parkeringshus, uteliv og shopping. Hotel Victoria er igjen blitt et dekadent, stilrent, klassisk nydelig hotell med matchende service. Jeg ble godt tatt i mot i resepsjonen som også har en liten boutique (hvor de selger hotellets egne morgenkåper, såper, lakris og annet). De har til og med egne sykler som kan lånes.

Rommene har et kledelig britisk townhouse-aktig preg hvor alt er på stell. Det er rent, dufter godt, bra belysning, god minibar, bra strykejern. Generelt meget god standard og detaljer i godt design. Godt sengetøy og puter i ulik tykkelse.

God frokost i erverdige pene lokaler. God kaffe.

I tillegg til dette har de åpnet en fabelaktig cocktail-bar i 1.etg. Navet Salong du Nord er etter frisørsalongen som lå der i gamle dager. Bartenderene er på øverste nivå. Menyen er gjennomtenkt og god. Supergode drinker. Bra vinkart også.

Dette MÅ oppleves!

1  Takk, Stein Berge B
Jørgen Tande-Petersen, Guest Services / Front Office på Hotel Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Kjære sbberge.

For en fantastisk tilbakemelding, tusen takk for dette og for at du tok deg tid til å skrive den.

Tusen takk for flotte tilbakemeldinger vedrørende vår ny-oppussing, personalet og service og vår frokost.
Det gledes!
Og til slutt, takk for dine herlige tilbakemeldinger vedrørende vår kronjuvel Salon Du Nord. De har virkelig passion for det de driver med og det er flott å se at det gir resultater.

Til slutt, tusen takk for din anmeldelse.

Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter

Vi hadde et fantastisk opphold i vakre omgivelser på Hotel Victoria! Interiøret gav oss en deilig følelse av å være på kontinentet! Komfortable møbler blandet med vakre antikviteter og friske blomster. Materialbruken var utsøkt, påkostet og detaljrik. Vi forelsket oss helt i hotellbaren; Salon du Nord - med bartendere som serverte de beste drinker! Personalet var spesielt oppmerksomme og serviceinnstilte. Dette hotellet kan jeg anbefale på det varmeste. Kommer snart tilbake! 👏🏼👏🏼

Takk, PernilleV34

Kjære PernilleV34.

Mange takk for din fantastiske tilbakemelding og for at du tok deg tid til å skrive det. Det setter vi veldig stor pris på.
Jeg synes din beskrivelse av vår nyoppussede hotell er svært treffende, vi er har fått en "kontinental" stil over det hele.
Takk for flotte tilbakemelding vedrørende Team Victoria og vår service. Vi gjør alltid vårt beste for våre gjester.

Anmeldt 14. september 2020

Et nyoppusset Hotel Victoria var en fryd for øyet, og er med sitt personale et hotell med sjel. Hotellet var særdeles stilfullt, rent, og pent. Rommet var lekkert. Frokosten var upåklagelig, og ble inntatt i nydelige omgivelser. Et vennlig og serviceinnstilt personale tok hånd om oss fra innsjekk til utsjekk og var svært profesjonelle. Jeg kan også varmt anbefale et besøk i Salon Du Nord, med et spennende utvalg av drinker. Jeg kommer tilbake til Hotel Victoria.

Takk, 527gryh

Kjære 527gryh.

For en fantastisk tilbakemelding, tusen takk for det og for at du tok deg tid til å skrive den.
Det er så hyggelig å se at vår ny oppussing faller i smak og at vår service blir satt pris på. Det er sånn det skal være her hos oss.
Takk for fantastisk fine kommentarer vedrørende våre rom, frokost og ikke minst, Salon Du Nord.
Igjen, mange takk.
Vi gleder oss til å ønske dem velkommen tilbake her hos oss.

Anmeldt 14. september 2020

Fantastisk nyoppusset hotell.
Flotte rom med gode seng.
Personalet er hyggelig og servicen er på topp. Lunchen smakte bra og den gode drinken kan anbefales.
Her skal jeg bo igjen på neste Stavanger tur!

Takk, LeneR201

Kjære LeneR201.

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding, det setter vi enormt stor pris på.
Hyggelig å høre at våre rom og senger falt i smak.
Takk for flotte kommentarer vedrørende vår lunch og at du ble tatt godt imot av vårt personalet .

Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Ny renovert hotell med sjel. Her kommer vi absolutt tilbake. Veldig hyggelig og service innstilt personale. Fine og stilfulle rom. Rent og pent. Fantastisk god frokost. Kan ikke finne noe å sette fingeren på. En ultimat hotell opplevelse

2  Takk, beatev115

Kjære Beatev115.

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding og får at du tok deg tid til å skrive den.
Det setter vi svært stor pris på. Godt å høre at du hadde et fint opphold her hos oss. Takk for hyggelig kommentarer vedrørende vår frokost, våre rom og at servicen fra Team Victoria var på stell.