Trond H
Anmeldelse av Hotel Victoria
5,0 av 5 boblerAnmeldt 30. sep. 2020
Dato for oppholdet: september 2020
Jørgen Tande-Petersen, Guest Services / Front OfficeHotel Victoria, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. okt. 2020
Kjære Trond H.

Tusen takk for din tilbakemelding og for at du tok deg tid til å skrive den. Det setter vi veldig stor pris på.

Takk for flotte kommentarer vedrørende vår service, frokost samt renoveringen av hotellet.

Det stemmer, vi har flere flotte møte-og konferanserom, sam passer til de fleste anledninger.

Igjen, mange takk for din tilbakemelding.

Vi håper på å se dem igjen ved en senere anledning.

9.0 km fra Hotel Victoria
0.1 km fra Hotel Victoria
0.1 km fra Hotel Victoria
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 29. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk helgebesøk her med topp service av veldig hyggelige ansatte. Dette i tillegg til et særdeles flott hotell gir en max opplevelse av opphold her. Kan anbefales på det varmeste. Nydelig frokost, flott bar og rent, stilfullt og god atmosfære. Kan man ønske mer😀

Takk, anneruthfo
Jørgen Tande-Petersen, Guest Services / Front Office på Hotel Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2020

Kjære Anne Ruth.

Mange takk for din tilbakemelding og for at du tok deg tid til å skrive den, det setter vi veldig stor pris på.

Helt å fantastisk å høre at dere hadde et flott helgebesøk her hos oss. Håper dere fikk nyte og oppleve det beste som Stavanger har å by på mens dere var her. Mange takk for dine flotte kommentarer vedrørende vår service, frokost, samt vår renovering. Vi er jo blitt veldig fornøyd med sluttproduktet, godt å se at det blir satt pris på.

Igjen, tusen takk for din tilbakemelding.

Vi håper på å se dem igjen ved en annen anledning.

Anmeldt 29. september 2020 via mobile enheter

Vi var fem vennepar som helgen 25-27 september besøkte Stavanger by for å nyte god mat, Flor & Fjære, og ikke minst godt vennskap.

Valgte Hotell Victoria å bo på, og for et hotell. Allerede fra vi åpnet døren ble vi møtt med et smil og god service fra herren i resepsjonen.
Den samme opplevelsen fikk vi litt senere i baren.

Rommene (vi bodde på dobbeltrom 404) var flott og med ei riktig god seng.

Når da hotellet toppet drt hele med en fin og smakfull frokostbuffet så kan det ikke bli mindre enn full score fra meg.

Tusen takk for en trivelig og god helg på Hotell Victoria.

Takk, Fosslg

Kjære Fosslg.

Tusen takk for din anmeldelse og for at du tok deg tid til å skrive den. Det setter vi enormt stor pris på.

Så kjekt at dere kunne kombinere et opphold her hos oss med en tur på nydelige Flo & Fjære. En meget god kombinasjon!

Det gjør meg svært glad å høre at dere ble godt tatt vare på av personalet her på huset, samt at mat og drikke falt i smak.

Igjen, mange takk for din tilbakemelding.

Vi håper på å se dem igjen ved en annen anledning.

Anmeldt 28. september 2020 via mobile enheter

Vi var 10 venner på Hotell Victoria hele helgen. Et fantastisk hotell, i hjertet av Stavanger. Alle ansatte vi møtte på, var veldig hyggelige og hjelpsomme. God frokost fikk vi, og alt var rent og pent. Her kommer vi garantert igjen😀

Takk, helgehals
Jørgen Tande-Petersen, Guest Services / Front Office på Hotel Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2020

Kjære Helgehals.

Så hyggelig å høre at du og ditt selskap hadde et flott opphold her hos oss.
Takk for flotte kommentarer vedrørende vårt nyrenoverte hotel, frokosten og servicen fra personalet her på huset.

Igjen, takk for din tilbakemelding.

Tusen takk for at dere valgte å bo på Hotel Victoria.

Vi håper på å se dem igjen ved en senere anledning.

Anmeldt 27. september 2020

Fint opphold i helgen. Kjempe fornøyd med rommet. Flotte fasiliteter jevnt over. Det var veldig bra frokost, med et rikt utvalg. Hotel Victoria har svært trivelige og behjelpelige medarbeidere. Vi fikk svært god service

Takk, 297simenw

Kjære Christian.

Tusen takk for din anmeldelse av Hotel Victoria og for at du tok deg tid til å skrive den. Det setter vi veldig stor pris på.

Så kjekt å høre at hotellet falt i smak og takk for hyggelig kommentarer vedrørende vår frokost og teamet her på huset.

Igjen, tusen takk for din anmeldelse og tusen takk for du valgte å bo her hos oss.

Velkommen tilbake til Hotel Victoria.

Anmeldt 27. september 2020

Veldig fint og nyoppusset hotell sentralt på bryggen i Stavanger. Hotellet hadde en fantastisk frokost, moderne restaurant og veldig hyggelig betjening. Dette kan absolutt anbefales, både hvis du er på forretningsreise eller på weekendtur til Stavanger.

Takk for oppholdet!

Takk, ChristianW1790

Kjære Christian.

Hjertlig takk for din tilbakemelding og for at du tok deg tid til å skrive den. Det setter vi veldig stor pris på.

Takk for flotte kommentarer rundt vår frokost og Salon Du Nord og personalet.

Igjen, takk for din tilbakemelding og tusen takk for at du valgte å bo her hos oss.

Velkommen tilbake til Hotel Victoria.