Vi fikk en veldig hyggelig velkomst i resepsjonen. Rommet var lekkert og rent, og i tillegg så var det skikkelig god seng og sengetøy. (Det minnet meg mye om rommene jeg har hatt på hotell Britannia i Trondheim de siste par årene, men heldigvis ikke samme TV Frokostbuffeten var rikholdig, og jeg er veldig opptatt av fiskeprodukter, - og det var det flere produkter som oppfylte mitt krav. Dessuten spiste jeg fantastisk god ost som jeg ikke hadde prøvd tidligere. I tillegg så var det mye vann med isbiter lett tilgjengelig. Stor stjerne i boken for det. Beliggenheten er utmerket dersom man ønsker å bo sentralt med lett tilgang til restauranter, shopping, båtutflukter og museer o.l. Vi prøvde også "Salon du Nord" som er så flott innredet, og det er utmerket for en drink om kveldene.Om kveldene er det veldig populært og man kan sitte enten inne eller ute. Men vi prøvde også lunch der en dag, og det var ikke like vellykket. Selv om vi var de eneste gjestene så tok det 50 minutter før vi fikk våre Croque de Monsieur som var god og ble servert med en god og frisk salat, så det ble med den ene lunchen. Vi vil nok prøve å bo her ved neste Stavanger-opphold også. Det var over 20 år siden sist vi bodde her, og vi har bodd på andre steder i Stavanger i mellomtiden. Men så fint hotellet er nå så fikk jeg virkelig lyst til å få dette som stamhotell i Stavanger.