Vi giftet oss i høst, men har ikke reist på bryllupsreise helt enda, så vi tok en minibryllupsferie i egen by nå, før vi legger ut på skikkelig etter hvert. :) Sa fra om det når vi booket, og når vi kom opp på suiten sto det klart snacks til oss, en suuperkoselig hilsen, og en drikkekupong hver! Oppe i senga hadde de til og med blåst opp ballonger til oss, vi ble så glade! Kjempeherlige ansatte i resepsjonen både ved inn- og utsjekk.
Vi overnattet på rom 510 nå i helga. Det imponerte!! Et fantastisk rom over to etasjer, med både sofa og spiseplass nede og sitteplasser pluss ei herlig seng oppe! Det var utrolig luftig i rommet og en nydelig utsikt over til Gamle Stavanger! Vi sov kjempegodt!
Møblementet var dødskult, med store fargerike lenestoler og digge puter, kule lamper og ei kjempesvær lysekrone over senga. Hvis man skal være superkritisk på standarden var det kanskje litt skraper i møblene (mørke møbler viser det alltid lettere på), men det er altså en minidetalj og gjorde ingenting.
Vi sov så lenge at vi gikk glipp av frokosten denne gangen, men gleder oss til å prøve den en annen gang - for vi kommer garantert tilbake neste gang vi skal feire noe spesielt, dette var helt topp! ️
Mer
- Gratis Wi-Fi