Merete L
Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 3. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Nina Eskeland, Daglig lederClarion Collection Hotel Skagen Brygge, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. juli 2022
Hei Merete,

Takk for hyggelig tilbakemelding, bare på denne måten kan vi bli bedre å fange opp ting som ikke fungerer optimalt.
Kjekt å lese at du fikk ett godt inntrykk av resepsjonen. :-)
Så er det ting du påpeker som vi må ta tak i , det er ikke slik vi ønsker å fremstå på noen måte. Beklager dette.

Takk for at du anbefaler oss videre. Hyggelig å lese at du hadde et hyggelig opphold selv om enkelte ting ikke fungerte 100%

Velkommen igjen!

Oppvarmet basseng
3.2 km fra Clarion Collection Hotel Skagen Brygge
0.5 km fra Clarion Collection Hotel Skagen Brygge
0.4 km fra Clarion Collection Hotel Skagen Brygge
Quiet, central location. 5 mins from Preikestolen ferry.
0.8 km fra Clarion Collection Hotel Skagen Brygge
1.3 km fra Clarion Collection Hotel Skagen Brygge
0.1 km fra Clarion Collection Hotel Skagen Brygge
Kjæledyr tillatt
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Veldig fornøyd med dette hotellet. Det som trekker veldig opp er utrolig hjelpsomt personale, tilbud om kveldsmat og generelt flott hotel med god service.

Grunnen til at det ikke får full pott av meg er at toalettene var så lang nede på veggen at jeg følte jeg satt på gulvet. Veldig trangt med frokosten og kveldsmaten, jeg klarte så vidt å snike meg forbi bordene og stolene til folk. Tror det bare var flaks jeg ikke smalt ned gryten med suppe når jeg gikk forbi. Veldig god mat men lite å velge mellom. I tillegg virket ikke heisen når jeg var der, håper dette bare er midlertidig.

Utenom dette er jeg kjempefornøyd og kommer gjerne tilbake hit!

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, aminalel
Nina Eskeland, Daglig leder på Clarion Collection Hotel Skagen Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2022

Hei Aminalel,

Takk for hyggelig tilbakemelding, kjekt å høre at du trivdes hos oss og at du opplevde våre ansatte som hjelpsomme og hyggelige :-)

Heisen får full servie denne uken, Så alt skal gå som normalt igjen denne uken.

Det kan til tider blir trangt om plassen i restauranten, da mange på sommeren spiser sen frokost og kveldssmat samtidig.
Kveldsmat er et ekstra tilbud vi tilbyr alle våre gjeser uten ekstra kostnad. Her tilbyr vi en varmrett, en suppe og tre typer salater med brød.
Det er ikke en fullverdig buffet, men ett greit tilbud til gjester som ikke ønsker å gå ut å spise.

Kjekt å høre at du vil komme tilbake til oss. Velkommen skal du være :-)

Ha en fin sommer.

Anmeldt 23. juni 2022

Det som var bra var måltidene, god og smakfull mat.
Heisene fungerte av og til. Vi bodde i 4 etasje.
Rom skittent og håndklær, skitne kopper ble ikke plukket opp før vi bad om det.
Kaffemaskin fungerte ikke, den var nok ikke tømt og ingen instruksjon.
Vi var 4 venninner som delte 2 rom i 3 dager. Vi bad om at rommet ble rengjørt en gang i løpet av oppholdet det eneste man kunne se de hadde gjort var å fjerne skitne håndklær. Bad om kompensasjon fra hotellet og da kunne vi få 5000 poeng i deres bonus program. Dette oppholdet fungerte ikke ,spesielt på grunn av problemer med heisen. Ødela min første reise til Stavanger. Anbefaler ingen å bo der så lenge det drives på denne måten

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, desireesK8487KL
Nina Eskeland, Daglig leder på Clarion Collection Hotel Skagen Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2022

Hei DesireesK848KL,

Det er dumt å høre at du hadde en så dårlig opplevelse av ditt opphold , det er ikke slik vi ønsker å fremstå.

Heisen hadde v i dessverere store prolemer med forrige uke, det er uforusette ting som kan oppstå dessverre. Vi jobbet på spreng med å få fikset dette., men det tok dessverre noen dager. Nå er det heldigvis i orden igjen.
Forstår godt at det var tungvint å måtte gå opp 3 etg.

Jeg må bare beklage at rommet ditt ikke ble rengjort godt nok. Vanligvis får vi gode tilbakemeldinger på renhold, så dette var ikke kjekt å høre.

Jeg håper dere til tross for en dårlig opplevelse hos oss hadde et fint opphold i Stavanger.

Beklager nok en gang for at vi ikke leverte til deres forventninger.

Anmeldt 22. juni 2022

Her bor du i kort avstand til alt; oljemuseet, sightseeing-båter, gamlebyen, restauranter/puber osv. Hyggelig betjening. Fint rom. God frokost med godt utvalg. Kommer gjerne tilbake hit! Stavanger med alle sine små gater er utrolig koslig å rusle rundt i - det sydet av liv når vi var der for en uke siden, Hit kommer vi gjerne tilbake! (tok taxi til og fra flyplassen, ca 400 kr hver vei)

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Trollmor

Hei Trollmor,

Så hyggelig å høre at du hadde et hyggelig opphold hos oss og likte deg i Stavanger by :)

Velkommen igjen.

Nina, GM

Anmeldt 3. mai 2022 via mobile enheter

Veldig sentralt beliggende med kort vei til sentrum . Nydelig utsikt fra rom som vender ut mot vågen. Litt varmt på rommet, og når vi åpnet vinduet gikk varmeovnen på. Om det er mulig å stille temperaturen ned på rommet burde det stått forklart. Litt myke senger. Veldig godt utvalg på frokosten , og pluss at fika og kveldsmat er inkludert. Hyggelig personale i både resepsjon og frokosområdet. Er også et pluss at det blir rimeligere pris om man bestiller gjennom coopkortet. Det eneste minuset er at parkeringen i nabobygget er veldig dyrt. Men lar du bilen stå 1 døgn er det billigere. Kommer gjerne tilbake.

Romtips: offentlig parkering vegg i vegg med hotellet, men det er litt trangt å dyrt å stå der. Men porten blir låst nattestid, så bilen står trygt.
Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, Åse wenche J
Nina Eskeland, Daglig leder på Clarion Collection Hotel Skagen Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2022

Tusne takk fro hyggelig tilbake melding.

Nina - GM.

Anmeldt 8. april 2022 via mobile enheter

Hotellet er greit, men ikke noe mer. Det som kanskje er best med hotellet er plasseringen. Utsiken over havnen er flott. Frokosten er bra, men kunne gjerne sett litt grovere brød i kurven. Virker som at dette ikke ble etterfylt. Prøvde ikke middagen her. Pluss for muliget å spise kveldsmat!

Når det gjelder rommene så er det her hotellet feiler. Det er fryktelig lytt her! Man hører den minste ting fra naborommene, og airconditionen bråker til tider, måtte sjekke med noen andre, og de hadde samme surringen fra ventilen. Det var også kaldt på rommet under hele oppholdet. Gikk ikke an å justere temperaturen særlig. Luften ble også veldig tung på natten, enda jeg bodde alene der. Når man dusjet så fyltes badet med damp og det ble vått over alt. Må være noe feil med ventilasjonen på hotellet. "Gymen" var et (veldig) lite rom med noen håndmanualer, tredemølle, ellipsemaskin og en romaskin. Utstyret virket i det minste å være relativt nytt. Alt i alt helt greit, men noe gjøres med ventilasjonen.

Dato for oppholdet: april 2022
3  Takk, 727runeg
Nina Eskeland, Daglig leder på Clarion Collection Hotel Skagen Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. april 2022

Hei 727runeg,
Takk for din tilbakemelding, bare på denne måten kan vi vi bli bedre.
Vi har hatt service ventilasjonen etter dine tilbakemedlinger og nå skal ventialsjonen funger som den skal.
Når det gjelder tempratur på rommene våre, har de aller fleste rommene egne ovner der du kan slå av og på varmen selv. Men dessverre er det noen rom som ikke har denne funksjonen.
Beklager at du ikke fikk en optimal opplevelse hos oss, jeg håper vi allikvel ser deg igjen ved en annen anledning.