“Nydelig mat og topp service :)”
Anmeldelse av Mosobna Restaurant - STENGT

Mosobna Restaurant
Beskrivelse: Eritreisk Restaurant i Stavanger. Vi serverer varierte tradisjonelle eritreiske/etiopiske kjøtt- og veganske retter.
Anmeldt 27. juli 2020

Familiemiddag på Mesobna oppfylte alle ønsker - nydelig injera, veldig hyggelig personale med topp service. Vi var 20 gjester og fikk et eget rom for oss selv. Alt var ordnet og klart til vi kom. Anbefales virkelig et besøk hit :)

1  Takk, 153theresed

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, hyggelige lokaler og god service. Variert meny. Vi var en familie på 20 stykk og de serverte maten etter avtale. Alle fikk det de hadde bestilt. Norske barnemenyer dersom man ønsker det

Takk, 148oleu
Anmeldt 27. juli 2020

Første besøk på denne restauranten. Meget vellykket! Fikk eget rom for hele gjengen vår (20 stk.) og film på veggen for barna. Nydelige smaker. Anbefales på det varmeste!

Takk, jornstonewood
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig personale! Stor porsjon med god mat til en veldig overkommelig pris. Bestilte delemeny med kylling, lam og vegetarretter for 2 personer til totalt 230 kr, og fikk i tillegg en rett med biffkjøtt og tilbud om påfyll av mat

Takk, susannebenjaminsen

Reisende som så på Mosobna Restaurant, så også på