Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tja.. jeg kan ikke anmelde”
Anmeldelse av Olive Tree

Olive Tree
Vurdert som nr. 129 av 232 Restauranter i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. oktober 2020 via mobile enheter

Tja.. jeg kan ikke anmelde maten da jeg fikk ingen mat. Når jeg kom inn midt på dagen på en lørdag var det en del gjester som hadde kun drikkevarer på bordene. På mitt spørsmål om de serverer mat eller kun drikker fikk jeg svaret «selvfølgelig!!! Vi er jo restaurant!» deretter fikk jeg beskjed om at vi kom inn i feil inngangsdør. Alt dette var sagt uten smil, så vi følte oss ikke velkomne. Så gikk vi. Kommer aldri tilbake.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, JaerenJenta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2529 av 62 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020

Olive Tree er et midt på treet sted når det gjelder mat og service. Det som trekker opp synes jeg er den gode plassen og muligheten for å sitte ute under "tak". Menyen er bra nok til å være koronatilpasset, men mangler småretter, snaks, dessert og drikke. Jeg er usikker på om jeg kunne bestille dette, for servitøren kom aldri bort for annet enn å ta bestilling i lynfart. Vi hadde lyst på snacks a-la oliven, espresso og dessert. Det tok vi et annet sted.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Jarle T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra service! Vi fikk tilpassede retter til vegetarianeren i familien. God mat, store porsjoner

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Petter_Borkeeiet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

God og rimelig mat med hyggelig betjening variert meny som passer både voksne og barn, men kunne gjerne hatt barneporsjoner.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, stegaboy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Da vi ankom lokalene ble vi mottatt av ei ung hyggelig dame som kunne fortelle at det var første dag på jobb. Ho prøvde etter beste evne, men mangla både opplæring og forståelse av servitør yrket.
Maten kom, indrefilet som var seig med noen poteter som var stekt. Liten dusk med brokkoli og søtpotet mos. Sausen var best. Scampi i tomat saus m/Risotto, var det beste som ble servert. Pasta med kylling var smakløst.
Kanskje en dårlig dag på jobben, men dette var ikkje verdt pengene 1351 kr, med 2x GT, 2x gl vin og eplemost.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Oja3783
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olive Tree, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Olive Tree? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din