“En smak av Italia ”
Anmeldelse av Olive Tree

Olive Tree
Vurdert som nr. 80 av 322 Restauranter i Stavanger
Anmeldt 10. juni 2023

Vi hadde en fantastisk opplevelse i fine lokaler. Maten og vinen var nydelig og til en rimelig pris. Service på topp :) anbefales!

Takk, TinaS3574

Anmeldt 9. juni 2023

Nydelig atmosfære og herlig service. Veldig god mat og vin. Ga anbefalinger på hva som passet sammen av mat og drikke.
Anbefales!

Takk, Elisabetolsen
Anmeldt 2. juni 2023 via mobile enheter

Feiret min far sin 80 årsdag her i dag, og ble mektig imponert! Anmeldelsen i Aftenbladet stemmer ikke. Beste kjøttet vi har spist på lenge, og vi har spist på flere steder, både i inn og utland. Og den utrolig hyggelige servicen gjorde dette til en perfekt kveld. Takk for oss, vi kommer garantert tilbake👍👍

Takk, ElisabethB96
Anmeldt 14. april 2023

Nei dette stedet vil vi ikke anbefale. Forferdelig service, der servitøren var lite hyggelig i kommunikasjonen, på tross av at det var svært få gjester. Vi hadde tre bruschetta, og en lasagne. Bruschettaene var helt greie, lasagnen var kald.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Knut H
Anmeldt 8. april 2023 via mobile enheter

Veldig god mat og vin. Hurtig og vennlig service, vi kommer igjen neste gang vi er i Stavanger......................

Dato for besøk: april 2023
Takk, Thomas T

Reisende som så på Olive Tree, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Olive Tree? Del dine erfaringer!