“Overraskende dårlig kvalitet”

Kjøkken: Japansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Overraskende dårlig kvalitet på sushien fra Sabi denne gang. Ujevne biter, endestykker ikke skåret av, ingen «pynt» i form av tobiko, lakserogn eller annet som vist på bildene i menyen. Men verst var det at risen var dårlig på konsistens, og sushien generelt med lite smak/ «rar» smak. Vanligvis har vi erfart at Sabi i Pedersgata er bedre enn andre Sabi’er i byen. Men dette var rett og slett langt under pari.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Gourmetbabe

Anmeldt 10. juli 2020

Prøvde å få tak i dere på tlf og satt i over 20 min, ingen svar. Så skrev jeg til dere på facebook, og ikke noe svar på over en time... I forhold til andre så svarer etter max 10 min, må jeg si dette var skuffende.

Endte opp med å bestille fra en annen Sabi med Madla, og må si i forhold til hva en betaler så smaker ikke sushien noe bedre enn hva en får andre plasser til mindre pris. Skuffende, blir ikke å bestille fra Sabi igjen. Desverre

Takk, 508mariannen
Anmeldt 11. november 2019

Sabi sin sushi var ganske ekkel jeg like nesten ingenting untatt skorpe fisken detter var ikke gøy og jeg kommer ikke igjen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, idrisspiser
Anmeldt 2. november 2019 via mobile enheter

Fantastisk sashimi, men noe kjedelige/for like maki i MURASAKI. God kvalitet på all fisk, men minus at det var lagt litt wasabi under hver fiskebit på nigirien. Kunne også vært litt mer syltet ingefær. Alt i alt godt, men vi kommer til å bestille sashimi og utvalgte maki neste gang.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, solveigf527
Anmeldt 29. oktober 2019 via mobile enheter

Gang etter gang har vi bestilt sushi fra Sabi I byen. Hver gang smaker det like godt! Solid! Synd det ikke er restaurant som det er på andre Sabi restauranter.

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, LineLivet

Reisende som så på Sabi Sushi, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Sabi Sushi? Del dine erfaringer!