Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trasig og dyrt.”
Anmeldelse av Sabi Sushi

Sabi Sushi
Vurdert som nr. 81 av 235 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Japansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Trasig, slapp og smakløs sushi. Vi hadde takeaway og det stod ikke til forventningene. Bitene falt fea hverandre og var smakløse. Ingen god opplevelse til tross for stive takeaway priser.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 890cathrinel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (155)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 155 anmeldelser

Anmeldt 19. mai 2021

Dyrt mat. Dårlig utførelse på rettene. Det er mange Sushi restauranter som har bedre retter. Det blir ikke flere turer til Sabi.

Dato for besøk: desember 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, RuneS473
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. januar 2021

Små porsjoner, og veldig dyrt! Men smakte veldig godt!! Jeg bestiller nok igjen en veldig sjelden gang.

Dato for besøk: januar 2021
Takk, tonjen817
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. september 2020 via mobile enheter

Overraskende dårlig kvalitet på sushien fra Sabi denne gang. Ujevne biter, endestykker ikke skåret av, ingen «pynt» i form av tobiko, lakserogn eller annet som vist på bildene i menyen. Men verst var det at risen var dårlig på konsistens, og sushien generelt med lite smak/ «rar» smak. Vanligvis har vi erfart at Sabi i Pedersgata er bedre enn andre Sabi’er i byen. Men dette var rett og slett langt under pari.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Gourmetbabe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2020

Prøvde å få tak i dere på tlf og satt i over 20 min, ingen svar. Så skrev jeg til dere på facebook, og ikke noe svar på over en time... I forhold til andre så svarer etter max 10 min, må jeg si dette var skuffende.

Endte opp med å bestille fra en annen Sabi med Madla, og må si i forhold til hva en betaler så smaker ikke sushien noe bedre enn hva en får andre plasser til mindre pris. Skuffende, blir ikke å bestille fra Sabi igjen. Desverre

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Mat
Takk, 508mariannen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sabi Sushi, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Sabi Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.