Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Byens beste burger”
Anmeldelse av Hekkan Burger Stavanger

Hekkan Burger Stavanger
Vurdert som nr. 109 av 225 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 7 - USD 19
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2020

Fantastisk god burger, med ordentlig grillsmak. Saftig og knall god! Anbefaler alle å ta turen innom de. Det er rett og slett den beste burgersjappen i byen.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Elensire
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1923 av 28 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Vi var en blanding av familie og venner, og bestilte bord for å sikre oss plass en fredagskveld. Hyggelig betjening møtte oss, og lokalene var kule.
Positivt at bestillingen ble tatt opp manuelt, ikke app slik det er så mange steder nå.
Burgerne smakte utrolig godt, og Dirty burgeren var akkurat det jeg håpet på med en deilig snert fra chili mayo. De som valgte butter burger var også veldig fornøyd, men fyldig smak fra husets eget kryddersmør. Potetene var mye, så her kan man med fordel dele. Vanlig fries var helt ordinær og falt i smak. Søtpotet fries var også veldig gode. Hekkan fries falt dessverre ikke i smak, de opplevdes kun som overstekte fries noe som kanskje ikke burde overraske siden de er trippel stekte. Aioli'en opplevdes som smakløs. Den hadde hint av lime og paprikapulver og lime, men hvitløken klarte vi ikke å merke.
Alt i alt en absolutt god burgeropplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Grethe197
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Spiste her etter å ha lest flere anbefalinger, så vi hadde høye forventninger. Bestilte butter burger og dirty burgeren samt Hekkan fries. Burgerbrødene var prima. Burgeren var derimot overstekt (ikke antydning til rød i midten) og tørr. Friesen var overstekt og smakte lett brent. En helt Ok burger, men dessverre ikke mer.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Martinmyhre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2021
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2021
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hekkan Burger Stavanger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Hekkan Burger Stavanger? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din