“Skjerp dere!”
Anmeldelse av Hekkan Burger Stavanger

Hekkan Burger Stavanger
Vurdert som nr. 75 av 321 Restauranter i Stavanger
Anmeldt 11. mai 2024

Kjøpte take away. Får utrolig lite for pengene. En dobbel burger med hekkan fries kostet 400,- med levering.
Hekkan fries er heller ikke gode lenger.

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Frode S

Anmeldt 28. juni 2023 via mobile enheter

FANTASTISK BURGER, men alt annet var temmelig elendig... Utsolgt for øl (med ett unntak), ganske så dårlig service, ryddet av bordet mens noen fortsatt spiste, masse bråk fra kjøkkenet og generelt en følelse av at vi var uønsket.. Hadde det ikke vært for en syk burger så hadde dette vært 1 stjerne..

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 349haralds
Anmeldt 16. desember 2022

Største skuffelsen jeg har opplevd på en restaurant.
Folk fikk dårlig mat, fikk alldri ny mat.
Vi skulle feire bursdag, hadde bestilt bord.
Bestilte mat og ventet i 45min uten å få noe.
Servitørene hadde absolutt ingen kontroll og gikk frem og tilbake fra bord til bord og folk fikk bare feil mat.
Vi måtte gå til 7Eleven for å få noe mat før konsert.

Dato for besøk: desember 2022
Takk, N7008RYfrankb
Anmeldt 9. november 2022 via mobile enheter

God burger og gode fries .

Men halvparten av pommes frittene var kalde . Det er slurvet av kjøkkenet .
Dog var det en god opplevelse . Men ikke den standard jeg hadde ventet

Dato for besøk: november 2022
Takk, FrankS824
Anmeldt 25. oktober 2022 via mobile enheter

Har vært på Hekkan Stavanger en del ganger nå, Og de skuffer aldri!! Vært alene, sammen kollegaer og familie, rask og hyggelig service hver gang.
Blant de beste burgerne jeg har spist noensinne, og de leverer alltid høy kvalitet på maten. Kjøtt fra Idsøe og øl fra Lervig, kombinert med knall service.
Må prøves!!!

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, 979kristiane

Reisende som så på Hekkan Burger Stavanger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Hekkan Burger Stavanger? Del dine erfaringer!