Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supert !”
Anmeldelse av Restaurant K2

Restaurant K2
Vurdert som nr. 57 av 227 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 95 - USD 237
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. august 2020

Enstemmig «jury» ga terningkast 6, både til smaker, dufter, visuelt uttrykk, og service til K2 i Stavanger! Her legger de sjela i alt som serveres!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, helgeksk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1620 av 28 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse med kortreiste råvarer - vanvittig godt sammensatt i nydelig selskap av spennende viner og de villeste smaksbomber av noen drinker. Topp ekspertise, tilstedeværende kokker ved bordene. Anbefalelsesverdig. Ferdig snakka.

Dato for besøk: august 2020
Takk, hannes361
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat, mye kortreist og spennende råvarer. God service fra et ungt og hyggelig personale. Anbefales på det sterkeste !

Dato for besøk: august 2020
Takk, Karl Erik S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

I desse coronatider var me veldig spent på korleis det var å gå ut og ete. K2 har tatt dette på alvor. Då me opna døra stod det ein smilande servitør og tok i mot oss. Han ønska oss velkommen og hadde handsprit klar til oss. Borda var plassert veldig langt frå kvarandre.
Restauranten har to menyar. Ein vegetar og ein kjøt og fisk. Me valgte kjøt og fisk. Den bestod av ein 5 rettar pluss fingermat i starten. Me valgte og drikkepakke.
Heile måltidet var ei fantastisk oppleving. Me fekk bruka alle sansane på ein fantastisk måte. Utruleg mange smaksopplevingar. Det var som å vera på ei kunstutstilling der alle sansane blei tatt i bruk. Drikkepakken var og ei oppleving. Dei hadde laga nokre av dei sjølv "drinkar", og så hadde dei spesielle vinar. Magisk. Alle som var på jobb denne kvelden viste med heile seg at dei trivdes med det dei jobba med. For kvar rett, blei me fortald om ingrediensene og kvar dei kom fra. Alt var fra nærområdet. Det var heile tida ei roleg atmosfære. Absolutt å anbefale.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, helenesofien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Fra begynnelse til slutt kommer den ene herlige smaksbomben etter den andre.
Spennende retter servert av kokkene selv med god forklaring på hva du skal spise.
7 retter totalt hadde vi, enten vegetar eller med kjøtt og fisk. Jeg har prøvd begge, og kan ikke si at den var bedre enn den andre. De var virkelig like gode.
Utsøkt drikke servert til.
Delikate lokaler, og blide, trivelige ansatte.
Det mest spennende er at menyen endres med sesongen. Gleder meg til neste gang :)

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, bodils943
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant K2, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Restaurant K2? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din