Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kreativ restaurant i toppklassen men faller gjennom på enkelte retter og drikke”
Anmeldelse av Restaurant K2

Restaurant K2
Vurdert som nr. 47 av 237 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 75 - USD 188
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. september 2021

Bestilte kjøtt og fisk meny og vinpakke. Fikk tidlig beskjed at vinpakke ikke dekket første og siste rett. Litt utspekulert, man føler seg litt lurt og presset til å kjøpe ekstra drikke til ca kr. 135 pr. enhet. På en restaurant i den klassen bør vinpakke dekke hele måltidet. Ellers var personalet og lokalet topp, man følte seg velkommen og personalet var profesjonelle og dyktige. Åpningen på syvretters var litt for enkel, med en halv reddik, en båt nepe, en båt knutekål, et bjørnebær og gressløkmajones til dip. Ellers innholdet den en liten filet røkt andebryst og røkt bøkling innpakket i syreblad. Begge sistnevnte var veldig gode. Resten av rettene var spennende og gode bortsett fra den rå brosmen i noe som fremsto som ertersuppe. Dette gav ikke den fantastiske matfisken rettferdighet. Ertersuppen dominerte helt, og det ble kort og godt ertersuppe med noen rå fiskebiter i. Desserten var topp! Vinpakken skuffet også noe. Det var noen nye spennende smaksopplevelser fra Østerrike, men rødvinen fra Hellas falt igjennom som svært middelmådig. Artig å prøve, men ikke noe mer. I forhold til prisnivået bør man som helhet forvente et lite hakk høyere nivå, derfor ikke topp karakter.

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, j0hnarildj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 36 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2021

Takk for en fantastisk mat opplevelse :) Dette er en plass vi har lyst å besøke igjen om ikke alt for lenge :)

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Tom Erik E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

En kulinarisk reise litt utenom det vanlige. Fantastisk å oppleve en restaurant som tør å gå utenom det «ordinære»!!!!! Kamskjell byttet ut med blodpølse (en nydelig erstatning) og lokale råvarer behandlet med kjærlighet og dyktighet. Vin - en spennende reise i en vinverden fri for Chardoney og Rhiseling - magisk!!!! Ønsker dere en nydelige kulinarisk opplevelse er det bare å booke bord!!!!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Meander323156
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

God mat med gode drikke valg på menyen. Oppmerksom og personlig service der betjeningen gi av seg selv. En minneverdig aften

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Knut S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Flott mottakelse, hyggelig og kunnskapsrik personal. Herlig presentasjon og smak på alle retter. Vin og drinker som passet ypperlig til. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 583sindrem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurant K2, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Restaurant K2? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.