Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
orht
Grimstad, Aust-Agder, Norway
Anmeldelse av Darby's Inn
5,0 av 5 boblerAnmeldt 14. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 281
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 281
0.9 km fra Darby's Inn
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 1 820
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.8 km fra Darby's Inn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 599
kr 1 402
  • Booking.com
  • Strawberry Hotels
    kr 1 599
  • Hotels.com
0.5 km fra Darby's Inn
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 2 290
kr 2 008
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Strawberry Hotels
    kr 2 290
0.3 km fra Darby's Inn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 844
kr 801
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
1.3 km fra Darby's Inn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 595
kr 1 399
  • Booking.com
  • Strawberry Hotels
    kr 1 595
  • Hotels.com
2.5 km fra Darby's Inn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Scandic Hotels
    kr 1 619
  • ZenHotels.com
    kr 1 573
  • Hotels.com
1.2 km fra Darby's Inn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    kr 1 906
  • Trip.com
0.4 km fra Darby's Inn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 191
  • Vio.com
1.0 km fra Darby's Inn
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 433
  • StayForLong
8.1 km fra Darby's Inn
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldelser (288)
Filtrer anmeldelser
288 resultater
Vurdering fra reisende
285
2
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
285
2
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 288 anmeldelser
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Det er nesten farlig å skrive om steder som dette?! Hyggelig å ha det som sin egen hemmelighet.

Ikke mer enn ti minutter å gå ned til alle restauranter og atmosfæren ved bryggene har ekteparet Darby kreert noe unikt. I et nydelig gammelt hus har de skapt et hotell med atmosfære og gjestfrihet - det er som å være hos noen man har kjent lenge. Rommet og badet var deilig og frokosten, som blir inntatt i spisestuen, den beste vi fikk noe sted på vår reise rundt på Vestlandet.

Stedet må oppleves! Og selvsagt anbefales!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, JosteinJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juni 2020 via mobile enheter

Nydelig og rolig sted, med fin beliggenhet i forhold til byen. Huset er en opplevelse i seg selv med innredning fra alle verdensdeler. Det er også en flott solterrasse som kan brukes fritt. Vertskapet skaper en lun fin atmosfære og ønsker det beste for sine gjester. Takk for en fin helg😊

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 979hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. mai 2020 via mobile enheter

I år er det mange som vil feriere innenlands. Da er det kanskje også fint å krydre ferien med litt ekstra. Stavanger er en flott by med mange attraksjoner og opplevelser så kan virkelig anbefales som en fin destinasjon for en ferie. Kryderet jeg tenker på er å bo på Darbys in. Et helt unikt sted med stor personlig sjel, og et fantastisk vertskap som tilbyr sitt hjem i engelsk stil som er både gjenomført og unikt.
God sommer🌞

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 215perh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. mars 2020 via mobile enheter

Ett opphold her er garantert ett man vil huske med positivt fortegn. Et hus med sjarm, høy kvalitet og et fantastisk vertskap.

Frokosten må oppleves, man føler seg godt ivaretatt, ja nesten kongelig, når frokosten serveres.

Topp score på renhold og kvalitet på rommet.

Dato for oppholdet: mars 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, TrygveK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. oktober 2019 via mobile enheter

Vi kom sent om kvelden, og ble møtt av en kjempehyggelig vertinne.
Her er det dype tepper og lenestoler, og fantastisk deilige senger.
Og så er det frokosten....blant de beste jeg har fått.
I tillegg er begge vertene utrolig hyggelige.
Det eneste problemet med stedet er at det kan bli fort fullt, fordi de ikke har så mange rom.
Jeg vil bo der også neste gang jeg skal til Stavanger.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Anne R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser