Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat, god service”
Anmeldelse av Egon Stavanger

Egon Stavanger
Vurdert som nr. 5 av 15 Smått og godt i Stavanger
Prisklasse: USD 10 - USD 50
Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Maten vi fikk servert var veldig god, servicen var tilsvarende. Fikk maten etter kun 10 min. Kunne bestille maten på mobil, noe som også er veldig greit. Anbefaler fries chicken til lunsj. Veldig god pomfri.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, linneacj00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (544)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 544 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Hadde en hyggelig kveld her med 3 voksne og 5 barn , hadde entrecôte som vi bestilte medium , fikk den godt stekt , til tross for det smakte den utmerket , fikk 4 biletetter til gratis måltid på restaurantens nye retter ved neste besøk kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, arild h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk fantastisk god rett! Grillsharing! Nydelig kjøtt, gode ssuser, mye mat.. Hyggelig betjening!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Oddvar E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Egon har vel ett litt frynsete rykte og leverer ofte ikke konsist men Egon Stavanger var en god opplevelse. Lokalet er stort over flere etg. og vi måtte vente 15 minutt på bord da vi ikke hadde forhånsdsbestillt. Også her er kapasiteten redusert grunnet Covid 19 men følte smittevernet var ivaretatt.

Maten ble bestillt ved bordet via telefon og levert bordet vårt innenfor akseptabel tid. Maten var varm, bestillingene var riktig og alt smakte riktig godt. Biffene var korrekt stekt.
God service fra personalet som spurte om alt smakte flere ganger. Vi fikk også levert ekstra saus gratis til bordet.

Alt i alt en god opplevelse hos Egon i Stavanger. Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Knut Erik T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

En uheldig servitør klarte ved et uhell å få 0,6 l øl utover bord, mat, klær, gulv i dag der vi satt for å nyte mat og drikke. Servicen etterpå var helt fantastisk og de la seg selvfølgelig flate for hendelsen Nacos, kaffe og is ble vi spandert på i tillegg til ny mat Klær må renses, men de utgiftene dekker Egon Takk for et besøk som likevel endte bra! Til servitøren: bare stå på videre, sånt skjer bare uten at man tenker og ønsker det ❤️

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 96maritk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Egon Stavanger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Egon Stavanger? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
© 2021 TripAdvisor LLC Med enerett.

Dette er den versjonen av nettstedet vårt som er gitt til personer som snakkerNorsk i Norge. Hvis du er bosatt i et annet land eller en annen region, velger du den egnende versjonen av Tripadvisor for ditt land eller område i rullegardinmenyen.