Hyggelig sted og god mat. Vi spiste lunsj, det var såpass mye mat at vi ikke orket middag den dagen.
En helt grei opplevelse. Hyggelig betjening og grei mat. Her bør man absolutt bestille bord på forhånd.
Var stor pågang i sommer, men lærte at om man booker bord på forhånd går ventingen mye raskere.
God service, god mat og god beliggenhet. Små og stor hadde en hyggelig opplevelse.
Beste servicen noen gang, maten Var 10/10.
Jeg fikk gratis chips og brus bare fordi maten tok litt lang tid. Når Maten kom var det ”litt” feil med maten sa de som jobbet der, men jeg så ingen ting galt med maten, også fikk vi en til gratis mat!
MÅ BESØKE!!!!
På slekts besøk i Stavanger feiret vi på hyggelige og populære Egon på selveste kai promonaden på Strandkaien. Maritimt miljø, bord 1 etg. og 2 etg. samt stor uteservering, og svært proff betjening, nydelig bred mix retter med god ettersmak, samt greit vinkart. Menyen har mye å velge mellom, ikke aller minst kjøttretter og fiskeretter, samt annet mer populært for barn og ungdom. Alt etter smak, behag- og ganer. Atmosfæren og settingen gjorde dette til en meget viktig og hyggelig slekts møte. Anbefales! d:o)