“Du vet hva du får”

Kjøkken: Amerikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Var å spiste på Egon. Leverer som vanlig god mat. Så ut som de ansatte hadde litt for mange gjester i forhold til ansatte på jobb. Men alt i alt en god opplevelse.

Takk, kire9219

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Vi tok lunsj på Egon. Det viste seg å være et lurt valg, de har stor lunsjmeny. Mye som fristet her. Anbefales!

Takk, perkristiank2017
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted og god mat. Vi spiste lunsj, det var såpass mye mat at vi ikke orket middag den dagen.

Takk, Lise010
Anmeldt 24. juli 2020

En helt grei opplevelse. Hyggelig betjening og grei mat. Her bør man absolutt bestille bord på forhånd.

Takk, Amanda S
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Var stor pågang i sommer, men lærte at om man booker bord på forhånd går ventingen mye raskere.

God service, god mat og god beliggenhet. Små og stor hadde en hyggelig opplevelse.

Takk, 721cathrinee

Reisende som så på Egon Stavanger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Egon Stavanger? Del dine erfaringer!