Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 146
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 31.07.21
Booking.com
USD 146
Vis tilbud
Destinia.com
USD 146
USD 131
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.07.21
Hotels.comUSD 146
TravelocityUSD 146
eDreamsUSD 146
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (150)
Filtrer anmeldelser
150 resultater
Vurdering fra reisende
47
64
35
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
47
64
35
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 150 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2018

Veldig bra hotell på alle måter: Hotellet ligger helt sentralt i Stavanger , så det er gangavstand til det meste. Gode folk, god service,
og god frokost. Ville valgt dette på
nytt.God pris for så bra hotell.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, gryberge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

For ett sted. Utmerket service og frokost. Rommet var kjemperent og kjempefint, ventilasjonsanlegget var topp, frisk og god luft og lukt på rommet. Hotellet er veldig godt lydisolert. Sengen er den beste jeg har sovet i noen gang på hotell. Rommet hadde flott utsikt

Fremover når jeg skal til Stavanger vil jeg velge Best Western Havly Hotell, finner absolutt ingenting og klage på :-)

Mvh
Kristoffer Larsen

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Kristoffer L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tina A, Manager på Best Western Havly Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2018

Wow, tusen takk for strålende tilbakemelding, Kristoffer! Vi gleder oss til å se deg igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mars 2017 via mobile enheter

Vi var 4 personer som booket hotellrom med gode forventninger til hotellet. Hotellet ligger sentralt med gode parkeringsforhold og var i og for seg rent og pent. Det som gjorde opplevelsen skuffende startet vel allerede ved innsjekk, og i møte med en lite interessert og lite imøtekommende resepsjonist. Det var ei heller mye smil eller "hei" og "hade" å få ved passasje forbi resepsjonen. Det er utrolig lytt på hotellrommet og vi kunne nesten høre samtalen til dem over gangen. Samtidig var frokosten av laveste standard som noen av oss har opplevd, utvalget var dårlig og utførelsen på f.eks eggerøre var ikke til å ønske å smake på.

Vi kommer ikke tilbake her igjen.

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, marionsE6722JM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tina A, Front Office Manager på Best Western Havly Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mars 2017

Hei Marion! Vi beklager på det sterkeste at oppholdet hos oss ikke sto til forventningene deres, dette er naturligvis ikke noe vi kan være bekjent med. Jeg håper du vil ta direkte kontakt med meg på tina@havly-hotell.no slik at vi kan få klarhet i hvordan dette kan ha skjedd, og sikre at det ikke skjer igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2017 via mobile enheter

Eldre hotel med sentral beliggende.
Gode parkerings muligheter i nærheten av hotellet.
Eldre hotel men i stadig oppgradering
Hyggelig personale og komfortable senger.
Grei frokost, men kan forbedres med bedre utvalg av godt brød, knekkebrød italiensk eller rekesalat.

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, bj_rntrondt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2016 via mobile enheter

Koselig hotell nesten midt i Stavanger sentrum, med gåavstand til det meste.

Hyggelig betjening, god service, rent og ryddig. Men. TVkanalene på rommet ramler ut hele tiden, og det bør hotellet fikse prompte!

Dato for oppholdet: september 2016
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, kosh110
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser