Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 147
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Booking.com
USD 146
Vis tilbud
Destinia.com
USD 147
USD 133
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.08.21
Hotels.com
FindHotel
CheapTicketsUSD 147
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (150)
Filtrer anmeldelser
150 resultater
Vurdering fra reisende
47
64
35
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
47
64
35
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 150 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020

Her var det varmt bad, varmt vann, rent, svært vennlige og hjelpsomme ansatte som gjorde sitt ypperste for å hjelpe deg hver gang du spurte. Rommet ble ryddet og vasket hver dag med rene håndklær og sengesett!

Dato for oppholdet: juli 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, vidar905
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tina Andersen, General Manager på Best Western Havly Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Kjære Vidar,
tusen takk for din tilbakemelding, det er hyggelig å høre at du har hatt et så fint opphold her hos oss. Vi hos Best Western Havly hotell ønsker å takke så mye for ditt besøk og håper vi får den glede av å ønske deg hjertelig velkommen tilbake. Med vennlig hilsen, Iselin Amundsen / Front desk

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2019 via mobile enheter

Hyggelig ansatte, bra beliggenhet, rolige omgivelser, rent, enkel og god frokost. Det som trekker ned er at det er utrolig lytt. Vi hørte både snorking og en som kastet opp i løpet av natta. I tillegg knitrelyder fra taket. Mulig air con anlegget. Tar med ørepropper neste gang

Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 353kineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2019

Havly hotell er et perfekt hotell for de som skal besøke Stavanger sentrum. Kun 100 meter fra hvor alle spisestedene er, samtidig som det er så langt unna at det er rolig om natten. Spesielt hvis man har rom vekk fra gågaten.

Dato for oppholdet: november 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, Stein Arne A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2019

Veldig trivelig og sentralt Hotel, som du føler deg hjemme i. Rom, senger, frokost, og personale gjør oppholdet til at du vil tilbake... Jeg vil absolutt anbefale dette til alle som skal oppleve Stavanger og omegn.

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, Sightseer64507453770
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2019

Burde servere alkohol(øl og Vin) Burde ha mulighet til røyke plass på bakside. Da slipper mennesker stå ved inngangen og røyke, Best Westeren i Kristiansand har dette. Veldig service innstilte. Rolig og behagelig atmosfære. Rommene er reine og fine.

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western
Takk, Trip32612058515
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser