Sherpa46234052353
9.0 km fra Best Western Havly Hotell
Kjæledyr tillatt
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 26. mars 2023 via mobile enheter

Best Western Havly har vært mitt favorittsted for overnatting i Stavanger, og jeg har bodd der 4 eller 5 ganger. Men mitt forrige opphold blir nok det siste.

Hotellet ligger fremdeles fint plassert (så klart), og er rent og lyst. Men på andre områder har det tapt seg.

Frokost var tidligere inkludert, men må nå bestilles ekstra. Utvalget har også blitt dårligere, og kan nå bare beskrives som stusslig.

Det verste jeg opplevde var derimot lydnivået! Begge netter jeg bodde der var det lyd og musikk fra gaten/naboer. Det er slikt man må regne med i en større by, men plagsomt like fullt.

Det største problemet var at det er svært lytt mellom rommene i toppetasjen! Gjestene på naborommet snakket og lo hele natten, og hver eneste lyd kunne høres på mitt rom, så det var umulig å sove!
Jeg klagde til nattevakt, som ikke kunne (eller ville?) gjøre noe med det. Dagen etter fikk jeg byttet rom, noe som hjalp litt. Neste morgen kunne jeg likevel fastslå at det også her var lytt, siden jeg da kunne høre TV'en fra et annet rom...

Som sagt, jeg har mer eller mindre vært stamkunde på Havly. Men neste gang betaler jeg nok litt mer et annet sted for å faktisk kunne sove og få en grei frokost.

Romtips: Unngå rom i 4. Etasje, det er ekstremt lytt her. Frokost er ikke verdt pengene
Dato for oppholdet: mars 2023
Reisetype: Reiste alene
Takk, Slsta1976
Anmeldt 12. februar 2023

Fikk rom med dobbelseng..... Bare et badehåndkle å et lite håndkle vi måtte gå ned å be flete å si vi er jo to?..... På kvelden/natten når vi skulle legge oss måtte vi ned igjen å spør etter en til dyne det var kun en dyne i sengen skulle tro det var enkeltrom med dobbeltseng ....elendig frokost kalde harde stekte egg å tørre skiver å tørr ost.... Halvvarm kaffe i en kanne..... Det er ikke holdbart for så dyr pris.... Skuffende

Dato for oppholdet: februar 2023
Takk, Hellen S
Anmeldt 23. desember 2022 via mobile enheter

Dette hotellet har ikke noe mer enn det absolutt må, men beliggenheten er jo topp, hyggelig betjening og rommet var rent.
Frokosten var mildt sagt enkel og uoversiktlig. Hadde nesten vært bedre om de ikke serverte frokost.
Jeg hadde nok ikke anbefalt dette hotellet til mine nære, men det er helt kurant om du ikke har noen særlig forventninger og bare trenger en plass å sove.

Dato for oppholdet: desember 2022
Takk, Andahl87
Anmeldt 12. oktober 2022 via mobile enheter

Meget slitne lokaler, og utsikten fra rommet mitt var inn på en søppelkasse og murvegg. Frokosten var veldig liten, og hadde kun det absolutt mest nødvendige. Det var en hdmi kabel fra TV-en, men det gikk ikke an å sende lyden dit. Det var heller ikke mulig å koble til en chromecast.

Dato for oppholdet: oktober 2022
Takk, EyJay
Anmeldt 1. september 2022

Hotell med kvalitet for pengene. Sentrum nært, med kort vei til parkering og til Vågen
Passer utmerket for personer som er ute etter et sted kun for overnatting for en grei penge.
Bra service. God og enkel frokost.

Dato for oppholdet: september 2022
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Best Western