I disse Corona tider forventer jeg at rommene blir skikkelig vasket før nye gjester ankommer. Når jeg da flere steder på rommet kunne se at en dame med langt blondt hår bodde på rommet før meg er ikke det bra. Hårene var lett synlige på badet og på den svarte kontorpulten. Blant annet på telefonen. Ta slikt som bad og telefon ikke blir vasket viser at hotellet ikke tar dagens situasjon alvorlig. Jeg sa i fra i resepsjonen og sa jeg ønsket at de vasket rommet på nytt. Sa fra om de plassene som det var tydeligst at det ikke var vasket. Fikk da takk for at jeg sa fra. Når jeg kommet tilbake noen timer senere var badet vasket, men ikke resten. Når man vasker rommet to ganger å man ikke ser store lange lyse hår på en svart skrivepult tør jeg ikke tenke på hvor mye de vasker på mindre synlige plasser. At de vasker slikt som telefon, fjernkontroll osv i disse Coronatider hadde jeg trodd. Men slikt bruker de ikke tid på. Håper på det beste å satser på at det skal gå bra., Ellers er hotellet bra. Så liker dere å gamble litt så kan hotellet anbefales.Mer
- Besøk hotellets nettsted
- 011 47 51 50 25 00