Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 167
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.12.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Booking.com
USD 166
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.12.21
Priceline
USD 145
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 12.12.21
Hotels.comUSD 167
eDreamsUSD 166
ZenHotels.comUSD 173
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (213)
Filtrer anmeldelser
213 resultater
Vurdering fra reisende
163
43
5
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
163
43
5
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6671 av 213 anmeldelser
Anmeldt 6. oktober 2020 via mobile enheter

Vi var på dette hotellet i fellesferien. God service og hyggelig betjening. Frokosten var veldig god og de fulgte korona-reglene, så vi følte oss trygge.
Passelig med gjester. Rommene var passelig store og hadde gode lufte muligheter. God standard. Og de er et av de få hotellene med minibar. Noe vi satte veldig pris på. Det var også mulighet for å sitte i reseptions-området med en kopp kaffe. Og der var en grei uteplass med bord og stoler. Plasseringa av hotellet rett ved Breiavannet var helt perfekt for oss.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Itta61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stein Rosbach, General Manager på Thon Hotel Maritim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2020

Hei "Itta61"

Takk for at dere valgte Thon Hotel Maritim og takk for at du tok deg tid til å gi oss en hyggelig tilbakemelding i etterkant av besøket.

Vi lever i en veldig turbulent tid der vi ser at smittetallene rundt om i Norge endrer seg raskt. Vi er likevel så heldige at mange velger å besøke Stavanger og Thon Hotel Maritim. Vi følger selvfølgelig følger alle de råd FHI gir og har bla. endret alle våre renholdsrutiner, gjort store endringer i vår konferanseavdeling, begrenset tilgangen til vårt trimrom, ommøblert i lobby og frokostsal samt endret vårt frokostkonsept fra vår rikholdige buffetfrokost til et noe enklere frokosttilbud.

Vi ønsker selvfølgelig alltid å bli bedre og takker derfor for alle tilbakemeldinger, innspill og kommentarer vi får inn fra våre gjester. Det var da ekstra hyggelig å se på din tilbakemelding at du har hatt et hyggelig opphold hos oss - til tross for de endringer vi har måtte gjøre ifm Covid19.

Jeg takker igjen for besøket og håper at vi om ikke alt for lenge kan komme tilbake til «normalen» og tilby våre gjester det produkt og den service Thon Hotel Maritim er kjent for. Vi får glede oss over at vi for hver dag som går er en dag nærmere normale tilstander igjen.

Jeg ønsker dere en hyggelig høst. Hold avstand og ta godt vare på deg selv og dine.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2020 via mobile enheter

Ren og greit hotell nær sentrum men likevel ikke sjenerende bylarm. Servicen er upåklagelig med en serviceinnstilt betjening. 3 minutter gange til sentrum. 3 minutter gange til tog og buss og parkeringshus.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste alene
Takk, 955arnek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stein Rosbach, General Manager på Thon Hotel Maritim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2020

Hei "955arnek"

Takk for at du valgte å bo på Thon Hotel Maritim og takker for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding i etterkant av ditt besøk.

Vi lever i en veldig turbulent tid der vi ser at smittetallene rundt om i verdene endrer seg raskt. Vi er likevel så heldige at mange velger å besøke Stavanger og Thon Hotel Maritim. Vi følger selvfølgelig alle de råd FHI gir og har bla. endret alle våre renholdsrutiner, gjort store endringer i vår konferanseavdeling, begrenset tilgangen til vårt trimrom, ommøblert i lobby og frokostsal samt endret vårt frokostkonsept fra vår rikholdige buffetfrokost til et noe enklere frokosttilbud. Vi får glede oss over at vi for hver dag som går er en dag nærmere normale tilstander igjen.

Fornøyde gjester er vår suksessfaktor og det var fint å lese å se at du hadde et hyggelig opphold hos oss. Jeg takker igjen for besøket og håper at vi kan ønske deg velkommen tilbake også ved en senere anledning.

Jeg ønsker deg en fin dag og en hyggelig høst.

Hold avstand og ta godt vare på deg selv og dine

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

Var på tur med kjæresten og et vennepar og vi hadde en veldig bra opplevelse. Personalet var veldig hyggelige og de kjente igjen gjestene sine, rommene var veldig fine og rengjøringen var super bra. Hotellrommet var klar før tiden og man har anledning til å sette bagasjen fra seg på hotellet hvis rommene ikke er ferdige. Det beste med opplevelsen var frokosten. Den var helt fantastisk med mange ting å velge mellom og de hadde mye utvalg for de med allergier også. Hotellet er sentralt og alt er i nærheten. Jeg anbefaler dette hotellet til alle som vil til stavanger og som skal sove på hotell.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 01_isabel_01
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stein Rosbach, General Manager på Thon Hotel Maritim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2020

Hei "01_isabel-01"

Takk for at dere valgte Thon Hotel Maritim og takk for at du tok deg tid til å gi oss en hyggelig tilbakemelding i etterkant av besøket. Takk for mange fine kommentarer der det var hyggelig å lese at både service og frokost trekkes spesielt fram.

Vi alle – ikke minst reiselivsnæringen – er inne i en svært utfordrende tid. Heldigvis begynner ting å se "litt lysere ut" men mange hotell- og reiselivsbedrifter har fortsatt svært tøffe tider. Vi er derimot svært glade for at Thon Hotel Maritim holder åpent og kan tilby et hyggelig hotellopphold til de som kommer til Stavanger.

Selv om landet gradvis åpnes opp kan vi dessverre ikke ha samme tilbud som tidligere. Vi følger selvfølgelig alle de råd FHI gir og har bla. endret alle våre renholdsrutiner, begrenset tilgangen til vårt trimrom, ommøblert lobby og frokostsal, samt endret vårt frokostkonsept noe for å tilpasse FHI´s anbefalinger. Det var da ekstra hyggelig å se på din tilbakemelding at du har hatt et hyggelig opphold hos oss - til tross for de endringer vi har måtte gjøre ifm Covid19.

Jeg takker igjen for besøket både og ser fram til å kunne ønske dere velkommen tilbake også ved en senere anledning.

Jeg ønsker dere en hyggelig høst. Hold avstand og ta godt vare på deg selv og dine.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. september 2020

Var der på kjærestetur nå i helgen sammen med ett vennepar, rommet var klart før innsjekk noe som var helt supert. Rommet var rent, sengen var god, og personalet var super hyggelig :D og frokosten var helt fantastisk, der hadde de litt av alt. Vi kommer definitivt tilbake og kommer til og anbefale dette hotellet videre til venner og familie:) hotellet ligger sentralt i forhold til butikker osv
Alt i alt så hadde vi en super tur

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jeanettesP2067QU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stein Rosbach, General Manager på Thon Hotel Maritim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2020

Hei "jeanettesP2067QU"

Takk for at dere valgte Thon Hotel Maritim og takk for at du tok deg tid til å gi oss en hyggelig tilbakemelding i etterkant av besøket. Fornøyde gjester er vår suksessfaktor og slike tilbakemeldinger er de spesielt hyggelig å lese.

Vi alle – ikke minst reiselivsnæringen – er inne i en svært utfordrende tid. Heldigvis begynner ting å se "litt lysere ut" men mange hotell- og reiselivsbedrifter har fortsatt svært tøffe tider. Vi er derimot svært glade for at Thon Hotel Maritim holder åpent og kan tilby et hyggelig hotellopphold til de som kommer til Stavanger.

Selv om landet gradvis åpnes opp kan vi dessverre ikke ha samme tilbud som tidligere. Vi følger selvfølgelig alle de råd FHI gir og har bla. endret alle våre renholdsrutiner, begrenset tilgangen til vårt trimrom, ommøblert lobby og frokostsal, samt endret vårt frokostkonsept noe for å tilpasse FHI´s anbefalinger. Det var da ekstra hyggelig å se på din tilbakemelding at du har hatt et hyggelig opphold hos oss - til tross for de endringer vi har måtte gjøre ifm Covid19.

Jeg takker igjen for besøket både og ser fram til å kunne ønske dere velkommen tilbake også neste gang Stavanger skal besøkes.

Jeg ønsker dere en hyggelig høst. Hold avstand og ta godt vare på deg selv og dine.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2020

Jeg og min samboer tilbrakte en helg i Stavanger og sov på Thon Hotel Maritim. Vi ble møtt av en svært serviceinnstilt resepsjon som hjalp oss med det meste. Vi fikk hjelp med å finne parkering, samt låne paraply når det regnet. Det var for øvring lett tilgang på antibac og vi fikk inntrykk av at smittevernsreglene ble tatt svært seriøst på dette hotellet.

Rommet var stort, rent og sengen var god. Frokosten var helt fantastisk. Absolutt noe for enhver smak. Vi kommer garantert tilbake dersom vi skal tilbringe en natt i Stavanger.

Romtips: Spør om utsikt mot Breiavatnet
Dato for oppholdet: september 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, MarcoMalbran
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Stein Rosbach, General Manager på Thon Hotel Maritim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. september 2020

Hei "MarcoMalbran"

Takk for at dere valgte Thon Hotel Maritim og takk for at du tok deg tid til å gi oss en hyggelig tilbakemelding i etterkant av besøket. Det var ekstra hyggelig å lese dine kommentarer rundt service og håndtering av smittevernreglene.

Vi alle – ikke minst reiselivsnæringen – er inne i en svært utfordrende tid. Heldigvis begynner ting å se "litt lysere ut" men mange hotell- og reiselivsbedrifter har fortsatt svært tøffe tider. Vi er derimot svært glade for at Thon Hotel Maritim holder åpent og kan tilby et hyggelig hotellopphold til de som kommer til Stavanger.

Selv om landet gradvis åpnes opp kan vi dessverre ikke ha samme tilbud som tidligere. Vi følger selvfølgelig alle de råd FHI gir og har bla. endret alle våre renholdsrutiner, begrenset tilgangen til vårt trimrom, ommøblert lobby og frokostsal, samt endret vårt frokostkonsept noe for å tilpasse FHI´s anbefalinger. Det var da ekstra hyggelig å se på din tilbakemelding at du har hatt et hyggelig opphold hos oss - til tross for de endringer vi har måtte gjøre ifm Covid19.

Jeg takker igjen for besøket både og ser fram til å kunne ønske dere velkommen tilbake neste gang turen legges til vårt disktrikt.

Jeg ønsker dere en hyggelig høst. Hold avstand og ta godt vare på deg selv og dine.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser