Hei "950emiliek"
Takk for at du valgte Thon Hotel Maritim og takk for at du tok deg tid til å gi oss en hyggelig tilbakemelding i etterkant av ditt besøk. Jeg setter stor pris på dine kommentarer rundt beliggenhet, rom, frokost og - det aller viktigste - service. Fornøyde gjester er vår suksessfaktor der slike tilbakemeldinger viser at vi lykkes i mye av det vi gjør.
Parkering kan alltid være en utfordring i sentrum, men det finners en rekke parkeringsmuligheter ikke så langt fra hotellet - pris fra 85,- - 220,- pr. døgn.
Sommeren er godt i gang, antall vaksinerte øker stadig og vi kan endelig begynne å se fram mot en litt mer normal hverdag. Tross dette ser vi dessverre også at smittetallene endrer seg raskt og lokale restriksjonen endres til stadighet. Vi på Thon Hotel Maritim følger selvfølgelig alle de råd FHI og lokale myndigheter gir, der vi bla. har endret alle våre renholdsrutiner, gjort store endringer i vår konferanseavdeling, redusert tilgang til vårt trimrom og ommøblert i lobby og restaurant. Vi får glede oss over at vi for hver dag som går er en dag nærmere normale tilstander igjen.
Igjen, takk for en hyggelig tilbakemelding - hold avstand og ta godt vare på deg selv og dine