Hei "JensNN"
Takk for at du igjen valgte Thon Hotel Maritim og takk for at du tok deg tid til å gi oss en hyggelig tilbakemelding i etterkant av ditt besøk. Takk for positive kommentar på rom, beliggenhet og service. Fornøyde gjester som besøker oss igjen og igjen viser at vi lykkes i mye av det vi gjør.
Vi lever fortsatt i en veldig usikker tid, men antall vaksinerte øker heldigvis stadig og vi kan endelig begynne å se fram mot en litt mer normal hverdag. Pandemien er likevel ikke over og det er fortsatt en del smitte rundt om i landet. Vi på Thon Hotel Maritim følger alle de råd FHI og lokale myndigheter gir, der vi bla. har endret alle våre renholdsrutiner, gjort store endringer i vår konferanseavdeling, redusert tilgang til vårt trimrom og ommøblert i lobby og restaurant. Vi får glede oss over at vi for hver dag som går er en dag nærmere normale tilstander igjen.
Igjen, takk for en hyggelig tilbakemelding - hold avstand og ta godt vare på deg selv og dine.
Jeg benytter også anledningen til å ønske deg en fortsatt hyggelig sommer og håper å se dere igjen også neste gang turen legges til Stavanger.