Renate B
Dato for oppholdet: mai 2023
Stein Rosbach, General ManagerThon Hotel Maritim, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. mai 2023
Kjære "renatebS6535IK"

Tusen takk for at du valgte å bo hos oss nylig og for å ta deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Det var en glede å lese at du hadde et hyggelig opphold hos oss og at både frokosten og servicen vår utmerket seg.

Vi er glade for å høre at du verdsatt muligheten for tidlige innsjekk og at det kunne bidra til å gjøre oppholdet ditt enda bedre. Vår frokost er virkelig en av de tingene vi er stolte av på hotellet vårt. Vi gjør alt vi kan for å tilby et bredt utvalg av deilige og ferske matvarer, som kan gi energi til en lang dag i byen.

Takk igjen for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding og håper du velger oss igjen også neste gang du kommer til byen
0.2 km fra Thon Hotel Maritim
0.4 km fra Thon Hotel Maritim
8.6 km fra Thon Hotel Maritim
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 28. april 2023 via mobile enheter

Litt langt fra parkering. Betjeningen tror det er lov å kjøre inn foran hotellet, det er det ikke.

Det står på rommet at hvis du lar håndkleet henge vil de la deg bruke samme mange ganger. De bytter dem ut hver dag uansett. Tullete! Typisk liksomtiltak for miljøet. Tror de har dette til felles med mange hotell

Romtips: Er man to eller fler kan man kjøre til baksiden og sette av bagasje der før man parkerer på Jorenholmen P-hus.
Takk, 345kjetila
Stein Rosbach, General Manager på Thon Hotel Maritim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mai 2023

Kjære 345kjetila,

Takk for at du valgte å bo hos oss og takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding i etterkant av ditt opphold. Vi er glade for å høre at du hadde et bra opphold, men beklager at parkeringen ikke var ideell for deg. Det finnes en rekke parkeringsmuligheter i gåavstand for hotellet. Dette skal de ansatte ha god informasjon om, men beklager dersom dette ikke ble formidlet på en god nok måte.
Når det gjelder håndklærne på rommet, så er vårt prinsipp om å spare miljøet og ressursene en stor del av vår grønne profil. Jeg beklager dersom dette ikke ble fulgt opp av stuepikene.
Jeg håper likevel dere hadde et hyggelig opphold hos oss og ser fram til å kunne ønske dere velkommen neste gang Stavanger skal besøkes.

Anmeldt 26. april 2023 via mobile enheter

Fint hotell og god frokost. God beliggenhet og muligheter for gratis parkering i gaten etter 18:00. Bra treningsrom og pluss for at man kan caste musikk eller streame tv fra mobilen og rett på tv i treningsrommet. Litt irriterende med kjøleskap som bråker litt, men eller er alt supert

Takk, Sinderella86

Kjære Sinderella86,
Tusen takk for din positive tilbakemelding om hotelloppholdet. Vi er glad for å høre at du likte våre fasiliteter, inkludert vår gode frokost og beliggenhet med muligheter for gratis parkering på kveldstid. Det er også flott å høre at du satte pris på vårt treningsrom og muligheten til å streame musikk eller tv direkte fra mobilen til treningsrommets tv.
Vi tar til oss kommentaren om bråkende kjøleskap, og vil se på dette for å forbedre oppholdet enda mer.
Vi ser fram til å se deg igjen neste gang Stavanger skal besøkes.

Anmeldt 20. april 2023

Dette er et hotell hvor man tar godt vare på gjestene sine. Vi følte oss sett og ivaretatt på en veldig god måte. I tillegg gjør bruk av farger hotellet til et trivelig sted å være. Kommer svært gjerne tilbake hit😊👍

Takk, Gunhild L
Stein Rosbach, General Manager på Thon Hotel Maritim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. april 2023

Kjære Gunhild L,

Tusen takk for din tilbakemelding om oppholdet ditt på vårt hotell. Det er hyggelig å lese at du hadde en flott opplevelse hos oss og at du følte deg sett og ivaretatt under ditt opphold. Vi er også glade for å høre at bruk av farger har bidratt til å skape en positiv atmosfære og et trivelig sted å være.

Jeg takker for besøket og ser frem til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.t.

Vennlig hilsen, Stein Rosbach - Direktør

Anmeldt 19. mars 2023 via mobile enheter

Flott hotell sentralt i sentrum. Deilige senger og hyggelig betjening. Vi var 8 damer som hadde en nydelig helg i Stavanger og Thon Hotel Maritime var perfekt for oss!
Frokosten er svært god.
Jeg har besøkt hotellet ved flere anledninger og kommer tilbake!

Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, gunnmagrets
Stein Rosbach, General Manager på Thon Hotel Maritim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mars 2023

Hei "gunnmagrets"

Takk for at dere valgte Thon Hotel Maritim og takk for at du tok deg tid til å gi oss en hyggelig tilbakemelding i etterkant av ditt besøk. Jeg setter stor pris på dine kommentarer på beliggenhet, senger, frokost og - det aller viktigste ifm et hotellbesøk - service. Fornøyde gjester er vår suksessfaktor og din tilbakemelding viser at vi lykkes med mye av det vi gjør. Din tilbakemelding skal selvfølgelig videreformidles alle mine medarbeidere på hotellet.

Jeg takker igjen for at dere valgte Thon Hotel Maritim også denne gangen og vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake også neste gang turen legges Vestlandet og Stavanger.

Anmeldt 11. mars 2023 via mobile enheter

Koselig atmosfære, veldig god frokost og en enorm service. Vi blir servert kaffe og noe til kaffen. Også ble det delt ut sjokoladehjerte grunnet kvinnedagen som hadde vært. Veldig bra morgen i Stavanger, gleder seg til frokost allerede imorgen😁

Romtips: Parkering er 5 min fra hotellet. Uteservering, shuffleboard og flotte store rom.
Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, RanA138
Stein Rosbach, General Manager på Thon Hotel Maritim, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mars 2023

Hei "RanA138"

Takk for at du valgte Thon Hotel Maritim og takk for at du tok deg tid til å gi oss en hyggelig tilbakemelding i etterkant av ditt besøk. Takk for hyggelige kommentarer på frokost og - det aller viktigste - service. Fornøyde gjester er vår suksessfaktor og din tilbakemelding viser at vil lykke med mye av det vi gjør. Din tilbakemelding skal selvfølgelig videreformidles mine medarbeidere.

Jeg takker igjen for at dere valgte Thon Hotel Maritim og vi ser fram til å kunne ønske dere velkommen tilbake også en annen gang.