Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god pizza”

Sirkus Renaa Lagårdsveien
Vurdert som nr. 176 av 234 Restauranter i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Familie på 8 stk nøt en matbit etter å ha besøkt Fangene på fortet i etasjen under. Alle var fornøyde og betjeningen var veldig hyggelig. Trivelige lokaler, kommer gjerne igjen

Dato for besøk: august 2021
Takk, Excursion53189505445
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 35 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2021

Pizzaen var ypperlig. Kjøpte også med meg et deilig brød og en nydelig kake til å ha hjemme. Koselig sted.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Frida E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Interiørmessig en fin plass. Men med cøliaki var det svært lite utvalg. Servitøren viste lite om glutenfri mat, og jeg måtte delvis forklare det selv ut fra hva kokken fortalte henne at var tilgjengelig. Valget var enten salat eller bruschetta. Jeg ble servert en frossen bruschetta, og endte med å bare spise fyllet. Gikk derfra sulten.

Dato for besøk: februar 2021
Takk, Teaglutenfree
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. mai 2021 via mobile enheter

Mannen min var der for å spise pizza da det pga Covidforskrift ikke var lov med alkoholservering. Siden vi ikke fikk oss en «ordentlig» øl bestemte vi oss for å rett og slett drikke vann til maten.

Servitøren ble nesten aggressiv.. «Vann?!», nærmest ropte hun ut. «Nei!», sa hun.. og nærmest klasket drikkemenyen med alkoholfri drikke i bordet. Hun begynte å peke og liste opp hva de hadde å tilby.. «Vi har IPA, Saft fra Safterier».. vi ble så perplekse at vi bestilte hver vår alkoholfrie IPA som vi ikke likte. Noe vi visste på forhånd! Men vi følte vi var nødt..

Etterpå ble jeg så forbannet at jeg sendte en mail til Sirkus Renaa om dette. Jeg var så sint at jeg vurderte å komme tilbake for å kreve pengene tilbake for 2 IPA. Jeg fikk aldri svar på mailen. Vi kommer IKKE tilbake!

Pizzaen var god, men man kan få like god pizza andre plasser!

Dato for besøk: februar 2021
1  Takk, elim968
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. mai 2021 via mobile enheter

Spiste lunsj med venner i dag. Bestilte Bibimbap salat da de var utsolgt på Pokebowl kl 11:30(!).
Stod der skulle være biff, osv. osv. «Biffen» var ca 1 ss med kjøttdeig.... Dette er for dårlig til
kr 150,-.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Caycarol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sirkus Renaa Lagårdsveien, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Sirkus Renaa Lagårdsveien? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.