Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Solid restaurant!”

Bevaremegvel Bar & Restaurant
Vurdert som nr. 28 av 225 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Fransk, Norsk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Bevaremegvel skuffer aldri. Har spist her en del ganger og blir alltid fornøyd. Denne gangen også. Maten er veldig bra, servicen like så. Så mener jeg at de alltid klarer og trylle frem hyggelige priser også. Kan trygt velge kveldens 3 retter. Strålende enkelt og greit!!! Takk for en hyggelig kveld.

Dato for besøk: november 2018
Takk, snadder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (278)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2832 av 278 anmeldelser

Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk opplevelse på vår store dag! Vi var 17 personer som hadde en svært velsmakende 4 retters meny, komponert av oss, i samarbeid med kokkene. Vinpakken som ble servert passet også perfekt til maten.
Mat, service og selskapslokalet i underetasjen, var akkurat slik vi håpet dagen skulle være, sinnsykt bra!
Anbefales på det varmeste, og dette blir derfor toppscore fra oss!

Dato for besøk: september 2018
Takk, sigvem2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Restauranten var kosleg,interiøret var gammelmodig, men det var ikkje maten! God mat, flott tilberedt og servert. Kelneren Daniel gjorde ein god jobb, han passa vel på at me fekk det me hadde lyst på. God service, god mat.

Dato for besøk: september 2018
Takk, biltamor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Vi skulle bruke et gavekort vi fikk i vårt bryllup for to uker siden, på en av våre favorittrestauranter.

Vi angrer oss nå!
Alle de ansatte var byttet ut siden sist vi var der, merkelig, men ok.

Maten var ok, med god smak.
Men det å kalle en blodig, «hard» ytrefilet for langtidsstekt, var en overdrivelse.
Vi hadde sett fram til så mørt kjøtt at det skled fra hverandre, men jeg har tydeligvis ikke fått med meg hva langtidsstekt kjøtt er, i følge Bevaremegvel.

Det tok en time fra forretten var fortært til hovedretten kom på bordet. Dette er alt for lang tid, noe vi ga beskjed om.
Vi fikk en forklaring om at det tok så land tid pga et selskap i underetasjen. Jeg tenker at jeg skal kunne forvente like god service uansett, men tydeligvis ikke.

Vi drakk opp vår Barolo til 1000 kroner mens vi ventet på middagen. Bestilte så to glass ekstra med «noe i samme gate». Vi ble servert noe tynt skvip, vi klarte ikke å drikke opp.

Vi valgte å avstå fra desserten, selv om vi hadde bestilt en tre-retter. Vi opplevde at vi ble nedprioritert, og servitørene kom bare med masse unnskyldinger.

Det toppet seg da vi skulle betale.
Da ble vi belastet for vinen vi ikke likte(ble ikke spurt om å prøvesmake, den ble bare slengt foran oss) OG-hold dere fast-desserten vi ikke spiste!!!!! Vi ble gitt 10% rabatt, da det var kun det hovmesteren hadde myndighet til fra daglig leder.

Vi frekventerer Stavangers beste restauranter svært ofte. Og denne opplevelsen er den verste. Ikke ventetiden på maten, men hvordan vår klage ble håndtert og vår regning.

Fikk beskjed fra en trivelig jærjente, som ordnet opp til slutt, at hovmesteren sto på kjøkkenet å gråt da vi gikk!
Hovmesteren sa «ikke lag en slik scene» til oss da vi klagde, jeg tenker at den scenen lagde hun selv

Vi endte opp med å få halvert regningen vår, noe som rettet opp inntrykket vårt litt. Men å måtte presser fram en rabatt når man er 100% misfornøyd virker veldig merkelig!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, carinao470
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018

Ærlig talt. Meg og min kjærest har vært trofaste gjester her i over 2 år. Både spist og tar oss en tur for ett gl vin eller to ca 1 gang pr uke. Personalet kjenner oss veldig godt og alltid svært hyggelige. Men søndag 26 aug var en katastrofe. Mye tull og rot med bestilling men det ordnet seg etterhvert. Vi hadde betalt for 4 gl vin. Men da vi forlot plassen kom den ene kvinnelige servitør springende etter oss: har dere betalt?? Følte oss som kjeltringer der og da og selv om betalt. Min kjærest som fikk denne ubehagelige opplevelse. Sa: lenge til neste gang. Skjerp dere og lær opp folk før dere slipper de løs på meget gode stamgjester

Dato for besøk: august 2018
4  Takk, GMLA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bevaremegvel Bar & Restaurant, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Bevaremegvel Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din