Vi skulle bruke et gavekort vi fikk i vårt bryllup for to uker siden, på en av våre favorittrestauranter.
Vi angrer oss nå!
Alle de ansatte var byttet ut siden sist vi var der, merkelig, men ok.
Maten var ok, med god smak.
Men det å kalle en blodig, «hard» ytrefilet for langtidsstekt, var en overdrivelse.
Vi hadde sett fram til så mørt kjøtt at det skled fra hverandre, men jeg har tydeligvis ikke fått med meg hva langtidsstekt kjøtt er, i følge Bevaremegvel.
Det tok en time fra forretten var fortært til hovedretten kom på bordet. Dette er alt for lang tid, noe vi ga beskjed om.
Vi fikk en forklaring om at det tok så land tid pga et selskap i underetasjen. Jeg tenker at jeg skal kunne forvente like god service uansett, men tydeligvis ikke.
Vi drakk opp vår Barolo til 1000 kroner mens vi ventet på middagen. Bestilte så to glass ekstra med «noe i samme gate». Vi ble servert noe tynt skvip, vi klarte ikke å drikke opp.
Vi valgte å avstå fra desserten, selv om vi hadde bestilt en tre-retter. Vi opplevde at vi ble nedprioritert, og servitørene kom bare med masse unnskyldinger.
Det toppet seg da vi skulle betale.
Da ble vi belastet for vinen vi ikke likte(ble ikke spurt om å prøvesmake, den ble bare slengt foran oss) OG-hold dere fast-desserten vi ikke spiste!!!!! Vi ble gitt 10% rabatt, da det var kun det hovmesteren hadde myndighet til fra daglig leder.
Vi frekventerer Stavangers beste restauranter svært ofte. Og denne opplevelsen er den verste. Ikke ventetiden på maten, men hvordan vår klage ble håndtert og vår regning.
Fikk beskjed fra en trivelig jærjente, som ordnet opp til slutt, at hovmesteren sto på kjøkkenet å gråt da vi gikk!
Hovmesteren sa «ikke lag en slik scene» til oss da vi klagde, jeg tenker at den scenen lagde hun selv 🙈
Vi endte opp med å få halvert regningen vår, noe som rettet opp inntrykket vårt litt. Men å måtte presser fram en rabatt når man er 100% misfornøyd virker veldig merkelig!