Arve I
Drammen, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 19. mars 2024
Dato for oppholdet: mars 2024
Romtips: Bestiller nett, før du ankommer, slik at du ikke blir overrasket av pris.
Reisetype: Reiste alene
Lars Strøm, General ManagerThon Partner Hotel Stavanger Forum, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 16. mai 2024
Hei 880arvei,
jeg er lei meg for å se at du ikke synes vi er tilrettelagt for bevegelseshemmede uten å spesifisere hva det konkret var du synes manglet.
Det er riktig at hotellet ikke har egen parering. Det er heller ikke så vanlig i større byer. Heldigvis ligger P-Forum skrått over veien for hotellet og tilbyr en døgnparkering for i underkant av 150,-.
Som bevegelseshemmed med bil er det også to gratis parkeringsplasser for de med HC-parkeringskort rett utenfor hotellets hovedinngang. Disse plassene er også gratis.

Flott å se at du synes frokosten var drevet av profesjonelle og hyggelige folk. Takk for besøket, så håper jeg at vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning. Ta gjerne kontakt med oss på forhånd om det er spesielle ting vi kan tilrettelegge for deg basert på dine ønsker og behov. Vi hjelper til med alt vi har mulighet for å føre noe med.
0.7 km fra Thon Partner Hotel Stavanger Forum
Kjæledyr tillatt
2.3 km fra Thon Partner Hotel Stavanger Forum
2.2 km fra Thon Partner Hotel Stavanger Forum
2.2 km fra Thon Partner Hotel Stavanger Forum
Kjæledyr tillatt
Quiet, central location. 5 mins from Preikestolen ferry.
2.5 km fra Thon Partner Hotel Stavanger Forum
2.6 km fra Thon Partner Hotel Stavanger Forum
2.1 km fra Thon Partner Hotel Stavanger Forum
Oppvarmet basseng
Se flere hoteller i Stavanger
Anmeldt 3. desember 2023 via mobile enheter

Ankom 2.desember kl 16:30. Iflg booking bekreftelsen skulle vi kunne sjekke inn etter kl 15:00
Da vi ankommer og henvender oss i resepsjonen får vi beskjed om at rommet ikke er klart. Ingen forklaring på hvorfor. Når jeg spør får jeg kun beskjed fra to unge jenter i resepsjonen, om at de ikke vet noe mer. På spørsmål om ca hvor lenge vi måtte vente på at rommet skulle bli klart, visste de heller ikke.
Heldigvis fikk vi booking.com til å ordne opp og fant et annet hotell til oss.
Veldig skuffet da vi kom langveis fra og ikke fikk rommet vi hadde bestilt.

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, Sindre S
Lars Strøm, General Manager på Thon Partner Hotel Stavanger Forum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mai 2024

Hei Sindre,
jeg beklager sent svar på denne anmeldelsen. Jeg har full forståelse for at dette var skuffende. Det er det også for oss. Av og til skjer det uforutsette hendelser for oss som gjør at vi ikke klarer å få alle hotellrommene rene til tiden.
I dette spesifikke tilfellet var det en kombinasjon av at vi hadde flere syke på renholdsavdelingen på en gang enn hva som er normalt. Vi hadde derfor mangel på personell og ingen ekstra å sette inn.
De som var på jobb jobbet som helter langt ut over normal arbeidstid. Dessverre klarer ikke resepsjonistene å gi noe eksakt tidspunkt for når hotellrommet ville være klart når vi kommer ut for slike svært uvanlige hendelser.
Jeg kan forsikre deg om at dette ikke er "normal måte å drive hotellet på".
Jeg er glad for at dere fant en annen løsning med et annet hotell, og jeg kan bare beklage at dette ikke ble som forespeilet.

Hotellet er nå helt nyreonvert og jeg håper dere har lyst til å komme tilbake ved neste anledning for å teste oss us.

Anmeldt 5. oktober 2023

Bread sticksa er ekstremt gode. Dessverre var det jeg var mest fornøyd med under frokosten. Yoghurt utvalget var ikke stort og den smakte ikke noe godt heller. Mye frukt, men manglet melon som barn liker. Pannekakene var tørre på kanten heldigvis bedre inn mot midten. Alt i alt ikke den beste frokosten jeg har smakt.

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, Grete Ø

Hei Grete_822,
takk for tilbakemeldingen din. Vi setter alltid pris på å høre fra våre gjester slik at vi kan forbedre oss der dette er mulig.
Vi har tre typer av yoghurt samt noen drikkeyoghurter hos oss. Melon er standard på vår frokost. Ofte hele tre typer, så her mistenker jeg at det kan ha vært midlertidig tomt.
Nå er hotellet også ferdig renovert. Jeg håper du har lyst til å komme tilbake ved en senere anledning for å se hvor flott hotellet har blitt.

Anmeldt 14. september 2023 via mobile enheter

Utrolig dårlig hotell, trange slitne rom med dårlig lydisolering både sideveis og mellom etasjene. Eksklusiv frokostrestsurant i toppetasje men alt i alt en svært skuffende opplevelse. De kansellerer også forhåndsbooking uten å først kontakte kunde.
Dette oppleves useriøst og utrolig lite servicevennlig. Anbefales ikke.

Dato for oppholdet: september 2023
Takk, Olav L
Lars Strøm, General Manager på Thon Partner Hotel Stavanger Forum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. september 2023

Hei Olav L,
det var veldig kjedelig å se at du var så misfornøyd med oppholdet ditt hos oss. Hotellet er, som du sikkert kjenner til under full renovering. Basert på tilbakemeldingen din har du nok ikke bodd på ett av våre helt nyrenoverte rom. Vi har noen få etasjer igjen før alle hotellrommene skal være ferdig renovert rundt 1. november.
Deretter skal alle fellesarealene våre som restaurant, lobby og kursavdelingen renoveres.
Hotellrommene våre finnes i flere ulike størrelser. Alt fra standard, via superior, business og suiter.

Flott å se at du satt pris på restauranten i toppetasjen. Når det kommer til din kommentar om at vi kansellerer forhåndsreservasjoner så vil jeg gjerne høre litt mer om hva det dreier seg om. Ta gjerne kontakt med meg direkte om du ønsker det.
Kanskje har du reservert et rom uten at du har garantert for rommet? Rom som blir reservert uten kredittkortgaranti holdes til kl. 16 ankomstdagen. Dersom hotellet er fullt med venteliste, så har vi rett til å kansellere reservasjonen som ikke er garantert for etter at klokken har passert 16 uten at vi har hørt noe fra kunden. Betingelser og bekreftelsen sier tydelig at dette er gjestens ansvar. I de fleste tilfeller forsøker vi alltid å ta kontakt med gjesten på forhånd, men det er dessverre ikke alle som tar telefonen når vi ringer fra et nummer de ikke kjenner, eller at vi kan ha mangelfulle opplysninger.

Jeg beklager at oppholde ditt hos oss ikke stod til dine forventninger. Jeg håper allikevel at vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake når hotellet står ferdig renovert rundt 1. kvartal 2024.

Anmeldt 21. juli 2023

Et flott opphold på hotellet midt under oppussing. Vi var heldig å få nytt lekkert rom. Kunne ønsket meg hotellputer i sengegavl. Varm velkomst i resepsjon, og veldig god service. Restaurant serverte ikke middag, men det visste vi før vi bestilte. Buss hvert femte minutt til sentrum, og god parkering i nærheten av hotellet. Vi kommer tilbake, og gleder oss til å bestille når hele hotellet står ferdig oppusset.

Romtips: Et supert alternativ til hotell sentrum. Billigere, mindre støy og lett tilkomst med buss. Anbefales.
Dato for oppholdet: mai 2023
Takk, ingerhelenk
Lars Strøm, General Manager på Thon Partner Hotel Stavanger Forum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2023

Hei ingerhelenk,
tusen takk for veldig hyggelige ord. Det setter vi stor pris på, spesielt nå som vi også renoverer hele hotellet. Vi gleder oss veldig til at hele hotellet står ferdig renovert. Det vil bli svært bra.
Tusen takk for besøket, og jeg håper virkelig at dere benytter dere av anledningen til å besøke oss igjen når vi har renovert ferdig rundt februar 2024.
Så kan dere sammenligne før og etter erfaringer. Fortsatt god sommer!

Anmeldt 15. mars 2023 via mobile enheter

Hotellet er høyt, med 21 etasjer. Dette gir flere av rommene flott utsikt. Frokosten serveres også i øverste etasje.

Hotellet trenger imidlertid sårt en oppgradering. Gammelt bad. Gamle rom.
Verst av alt: Meget dårlig/manglende ventilasjon. Rommet var stekende varmt, midt på vinteren, uten noen muligheter for å kjøle. Vinduet kan lukkes opp men suges igjen av undertrykk.

Personalet hadde dessverre ingen andre råd enn å vente på vaktmester neste dag.

Resultatet ble en meget dårlig natts søvn.

Ellers står minibaren på, men uten innhold.

God frokost.

Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, Exploration710236
Lars Strøm, General Manager på Thon Partner Hotel Stavanger Forum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. april 2023

Hei kjøre gjest, tusen takk for tilbakemeldingen din. VI setter stor pris på alle tilbakemeldinger. Det hjelper oss med å sette fokus på hva gjestene våre er opptatt av.
Du har helt rett i det dus skriver at hotellet trenger en renovering. Det jobber vi også med. I november startet vi på prosessen som skal få hotellet tilbake i tipp topp stand. Hele hotellet renoveres og det skal gjøres et enormt arbeide på ventilasjonsbiten.
Hotellet er Stavangers høyeste bygg og har mye glassflater. Det gjør at på solrike dager der solen står rett inn, så kan det periodevis bli varmt, selv på vinteren.
Hotellet har ikke minibar, men kjøleskap til rommene til gjestenes disposisjon da vi vet at mange gjester setter pris på det.

Takk for besøket, så håper jeg du har lyst til å komme tilbake å teste før og etter opplevelsen av renoveringen.