“Flott atmosfære”

Ristorante Allegro
Vurdert som nr. 68 av 322 Restauranter i Stavanger
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

En fantastisk italiensk restaurant. God mat godt utvalg i drikke og et imøtekommende personale.
Plassen er veldig koselig for alle anledninger

Dato for besøk: desember 2017
Takk, annelilln

Anmeldt 31. oktober 2018

Koselig og intim restaurant, hyggelig betjening og nydelig mat, men alt for lite til å bli mett. Bestilte camskjell til forrett og breiflabb til hovedrett. Både forretten og hovedretten smakte fortreffelig. Forretten skal være en smakteaser, men hovedretten burde serveres slik at man blir noenlunde mett. Kun breiflabb med litt pynt holder ikke. For en forrett og hovedrett med vin til nesten 2000 kroner så skal det ikke være nødvendig å gå innom en pølsebod på vei hjem. En potet eller to og litt grønnsaker til hovedretten så hadde det blitt 5 stjerner.

1  Takk, Nicolai S
Anmeldt 24. juni 2018

Da vi bestilte bord her var vi nok ikke klar over hva slags klasse-restaurant dette var. Ypperlig service, med gode råd fra kelneren når det gjaldt viner. Vi gikk for 5-retteren, som var av beste klasse. Prisene er høye, men vel verdt det, med tanke på kvaliteten.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, ChrOslo
Anmeldt 10. juni 2018 via mobile enheter

Sjarmerende lokale og hyggelig servitør, men maten skuffer. Lite utvalg på menyen, og dyrt. Hadde speketallerken til forrett, og Risotto med kamskjell og sjøkreps til hovedrett. Hovedretten var et tynt lag med «rissuppe» med mye smak av Martini og lime. Må også si at vi ventet mer enn ÉTT kamskjell og ÉN sjøkreps i en rett til 265,-... Kommer nok ikke tilbake hit..

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 403hansf
Anmeldt 28. mai 2018 via mobile enheter

Pizza er ikke et tema her.
Var innom for litt påfyll av mat.
Bestilte kun forrett, carpaccio av kalv. Perfekt og med godt tilbehør.
Det beste var egentlig vinen vi fikk anbefalt. Pinot Noir rødvin fra Kamnik i Macedonia. Hadde ikke helt troen, men den var helt fantastisk.
Et veldig hyggelig sted med god og uformell atmosfære.
Bra service. Kan trygt anbefales med mindre du vil ha pizza da.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, 636TomL

Reisende som så på Ristorante Allegro, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Ristorante Allegro? Del dine erfaringer!