Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Min favoritt i Stavanger”
Anmeldelse av Ristorante Allegro

Ristorante Allegro
Vurdert som nr. 71 av 275 Restauranter i Stavanger
Prisklasse: USD 1 - USD 11
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservater
Anmeldt 4. september 2019

Har spist her flere ganger. Går alltid derfra med et smil om munnen og tenker at SLIK skal en god restaurantopplevelse være. Veldig hyggelige folk som får deg til å føle deg som deres beste venn uten å overdrive . Maten er fantastisk. Hovmesteren forklarte litt om hvor lenge i forveien de begynner å forberede maten og det har gitt resultater. Lokalet er koselig og jeg liker nå tradisjonell italiensk musikk samt litt opera. Spiste 5-retter med vinpakke og alt var perfekt.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Per B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (120)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 120 anmeldelser

Anmeldt 9. juni 2019

Middag for to. Flott koselig interiør. Italiesk stil. Serverte god mat, men vinkartet er en av Stavangers mest spennende. Spesielt for de som har besøkt Balkan. Her har du et rikholdig utvalg av flott spennde viner fra hele Balkan. Men selvfølgelig også fra resten av verden. Men Balkanvinene var mest spennende. Entrecoten var god, Hjemmelaget Tiramisu, kjempe. Og med en god service, ble det en flott kveld.

Dato for besøk: mai 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jon R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2019 via mobile enheter

Har besøkt denne resturanten noen ganger nå, må vel få si at den er favoritten vår i denne byen. Gikk for 5 retter denne gangen med vinpakke til. Alt smakte himmelsk. Ett stort + for at min mann fikk byttet dessert til ostefat uten ekstra kostnad. Kommer garantert igjen.

Dato for besøk: april 2019
2  Takk, bentej2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mars 2019 via mobile enheter

Vi var bare 2 i restauranten.
Hyggelig kelner.
Maten var rett og slett ikke god.
Blåskjell som var skjemt ødela alt. Det skal ikke gå ann. Resten var helt ordinært.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 346Harley
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mars 2019 via mobile enheter

Vi gikk inn her, fordi det så så koselig ut. Vi er begge glade i Italia, og fikk den autentiske følelsen. Vi fikk et bord, og servitøren tok bestillingen- og der stoppet den positive opplevelsen. Gratinert gnocchi smakte som smakløs oppvarmet micromat. Spaghetti med blåskjell og pepper viste seg å bli servert som nettopp det: en klase spaghetti, fem bittesmå blåskjell (smakte som seige, hermetiske) og litt knapt synlig malt pepper på en kald tallerken. Her var pepperkverna, en god olivenolje og nyrevet parmesan totalt fraværende. Vi har spist bedre mat på studenthybelen da vi var unge. Det er noe av det absolutt dårligste vi noen gang er blitt servert. Ingen kom heller bort og spurte om maten smakte bra underveis.

Vi skjønte da at det vi overhørte ved nabobordet da vi kom inn burde ha gitt oss et varsel. Den ene sa nemlig "unnskyld at jeg tok dere med hit" til de andre da de reiste seg for å gå.

Kaffe og dessert tok vi et annet sted, da vi faktisk måtte gå på en annen restaurant for å få et anstendig måltid.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, 587heger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ristorante Allegro, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Ristorante Allegro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din