“Gysla gilde plass!”
Anmeldelse av Iddis Café Og Brasserie

Iddis Café Og Brasserie
Vurdert som nr. 96 av 325 Restauranter i Stavanger
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Vi ble tipset om dette spisestedet i tilknytning til Hermetikkmuseet i sjarmerende Gamle Stavanger. Det ble et utrolig kjekt besøk. Nydelig uteplass, veldig god mat og superhyggelig betjening. Vi kommer fort tilbake.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 525kristina

Anmeldt 10. juli 2021

Dette var mitt første besøk i nyåpnede Iddis Café & Brasserie i Gamle Stavanger, og jeg kan med en gang si at det blir det første av mange besøk!

Jeg fikk servert Dagens lunsj, et nydelig fat med diverse småretter som minnet veldig om tapasretter man får servert i sydligere strøk. Med en fin blanding av friskt, søtt, salt - og ikke minst lokalt, var dette en slags «Stavangertapas» som smakte utmerket.

Det var ikke bare Stavangertapasen som fikk meg til å tenke på sydligere strøk. Jeg satt ute i det fantastisk skjermede uteområdet til caféen, og der var det kun fuglekvitter og småprat fra de andre bordene som kunne høres. Helt blottet for lyder fra trafikk og bylarm var det som om jeg hadde gått gjennom en portal og inn i en annen verden, og plutselig var jeg på Europaferie i min egen by.

God øl, god mat, god beliggenhet og fantastisk service. Her kommer jeg svært gjerne igjen for å nyte en liten hverdagsferie.

Kan anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2021

Dato for besøk: september 2021

Reisende som så på Iddis Café Og Brasserie, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Iddis Café Og Brasserie? Del dine erfaringer!