Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super mat og ypperlig service!”
Anmeldelse av Iddis Café Og Brasserie

Iddis Café Og Brasserie
Vurdert som nr. 119 av 235 Restauranter i Stavanger
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Kjempegod mat og drikke. Maten kom raskt etter bestilling ved bordet. God barnemeny med kjøttboller og pasta. Hunden vår var også fornøyd da den fikk servert litt mat og vann av ei kjekk dame ved ankomst! Anbefales!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Camillahaavarstein
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Vi ble tipset om dette spisestedet i tilknytning til Hermetikkmuseet i sjarmerende Gamle Stavanger. Det ble et utrolig kjekt besøk. Nydelig uteplass, veldig god mat og superhyggelig betjening. Vi kommer fort tilbake.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 525kristina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2021

Dette var mitt første besøk i nyåpnede Iddis Café & Brasserie i Gamle Stavanger, og jeg kan med en gang si at det blir det første av mange besøk!

Jeg fikk servert Dagens lunsj, et nydelig fat med diverse småretter som minnet veldig om tapasretter man får servert i sydligere strøk. Med en fin blanding av friskt, søtt, salt - og ikke minst lokalt, var dette en slags «Stavangertapas» som smakte utmerket.

Det var ikke bare Stavangertapasen som fikk meg til å tenke på sydligere strøk. Jeg satt ute i det fantastisk skjermede uteområdet til caféen, og der var det kun fuglekvitter og småprat fra de andre bordene som kunne høres. Helt blottet for lyder fra trafikk og bylarm var det som om jeg hadde gått gjennom en portal og inn i en annen verden, og plutselig var jeg på Europaferie i min egen by.

God øl, god mat, god beliggenhet og fantastisk service. Her kommer jeg svært gjerne igjen for å nyte en liten hverdagsferie.

Kan anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, EirikJ91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. oktober 2021
Google-oversetting

Dato for besøk: september 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Iddis Café Og Brasserie, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Iddis Café Og Brasserie? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.