“Middag for å markere at noen har vært konfirmant!”
Anmeldelse av Meze Restaurant

Meze Restaurant
Vurdert som nr. 121 av 322 Restauranter i Stavanger
Beskrivelse: Meze er utvalg av små retter som er lagd for å deles og serveres i Tyrkia, Hellas, Middelhavet og Midtøsten. Det viktigste med dette konseptet er god mat, avslappet atmosfære og hyggelige samtaler. Sammen med dette konseptet ønsker vi også å servere andre tradisjonelle retter fra Middelhavet og Midtøsten.
Anmeldt 3. juni 2023 via mobile enheter

Veldig god mat- fantastiske smaker. Servitøren brukte litt for lang tid mellom hver gang. De jeg var med ville vertfall komme tilbake igjen. Vi hadde fire forskjellige retter og alle smakte litt av hverandre. Jeg er av natur ikke særlig glad i lam, MEN begge rettene jeg smakte fra de andre fikk meg til å få øynene opp for lam. Baklavaen var skikkelig laget fra bunn av med ypperste kvalitet!

Personlig trekk for min del er at jeg føler meg utnyttet mtp Instagram (fått meg til å følge dem tilbake og fått meg interessert og så sluttet å følge meg) fordi jeg har en del følgere. Jeg liker å støtte opp om lokale restauranter og butikker generelt, men liker ikke å bli brukt. Slike ting synes jeg bare er rent uhøflig!
Dette har ingenting med samarbeid å gjøre for det ville vært et betalt partnerskap bare så det er understrekt.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, S2656AQT
Mustafa Cetintas, Owner på Meze Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2023

Hei,
Tusen takk for konstruktiv tilbakemelding vi har hatt eierskifte over nyttår så dessverre kjenner jeg ikke til hvem du er kan ha fjernet følge uten å vite det.
Du kan gjerne kontakte oss på post@meze.no eller sende et dm på Instagram så får vi rydde opp i dette 😊

Anmeldt 21. mai 2023 via mobile enheter

Nydelig mat. Vi bestilte hovedrett og noen småretter og alt smakte kjempegodt. Hyggelige og imøtekommende servitører. Her går jeg gjerne igjen.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, 354unnl

Hei,
Tusen takk for tilbakemelding alltid velkommen igjen til oss 😊

Anmeldt 23. april 2023 via mobile enheter

Dårlig service, men god mat. Måtte vente svært lenge før de tok bestillingen. Måtte spørre om kunne tenne lyset på bordet og om å få vann. Vin og øl som vi bestilte kom ikke før etter en time (etter at vi hadde fått maten) og etter at vi hadde etterspurt den. De opplevdes som sure og lite ydmyke når vi (på en vennlig måte) sa fra om disse tingene. Når vi spurte om å få betale ble kortautomaten nærmest slengt på bordet uten at det ble sagt et ord. De var tomme for brød og flere etter på menyen. Men maten vi fikk servert + vinen smakte godt.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Sightsee34478283727
Mustafa Cetintas, Eier på Meze Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2023

Hei,
Beklager for denne opplevelsen dere hadde hos oss vi vil gjerne rydde opp og vil at dere skal forlate oss 100% fornøyd 😊 Kontakt gjerne oss på mail post@meze.no så vil vi rydde opp i dette.

Anmeldt 21. april 2023 via mobile enheter

Vi hadde reservert til kl 12.30. Lunch serveres 12.00-14.00.
Kokken var en time forsinket. Han dukket opp kl 1300. Det går faktisk ikke an. Vi ble ikke tilbudt noe å drikke mens vi satt og ventet. Måtte selv gå til disken og be om vann og meny. Når det er sagt, så var maten god. Jeg synes porsjonene var små. Vanligvis er det rause porsjoner når man spiser meze. Vi var 3 personer, og da holder det ikke med 5 scampi og 5 calamaris "ringer" Det burde blitt servert 2 til hver. I hvert fall burde vi fått en scampi og calamaris til som kompensasjon for å vente på kokk😱Salaten, gavurdagi var veldig god, og passe på størrelsen. Baba ganoush og Bal Kabak ble også servert i veldig små porsjoner... Vi vil prøve igjen, men denne gang på kveld, for jeg finner meg ikke i å vente på Kokken 😫

Dato for besøk: april 2023
Takk, viksir

Hei,
Dette var vist misforståelse vi har lunsj fra 12 til 14 hvor vi har en som tilbereder lunsj men siden vedkommende ønsket retter fra vanlig meny som er utenom lunsj måtte dere vente til kokken komme. Velkommen igjen til annen anledning så skal vi nok få ryddet opp i dette :)

Anmeldt 8. mars 2023 via mobile enheter

Ventet på drikke. Maten kom før drikke. Bestilte det samme, og ei fikk ikke maten sin. Dårlig service både drikke og mat.

Dato for besøk: mars 2023
1  Takk, 188kristine
Mustafa C, Eier på Meze Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2023

Takk for tilbakemelding vi beklager den opplevelsen dere hadde, kontakt oss gjerne på post@meze.no så skal vi prøve å rydde opp.

Reisende som så på Meze Restaurant, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Meze Restaurant? Del dine erfaringer!