Trivelig lokale og hyggelig betjening. Det kan være travelt, så vi valgte å bestille bord på forhånd. Fikk et koselig bord ved vinduet hvor en kan kikke på folk som går forbi i Pedersgata. Tok litt lang tid før vi fikk drikken servert. Vi valgte å bestille Full Sharing som inneholdt varme/kalde mezeretter til forrett, så hovedretter og deretter dessert. 675,- pr pers (vi var 4 personer). Forrettene var nydelige og spennende; delikate vårruller, scampi, nybakt pita, og mange små skåler med herlig eksotisk meze. Tilbehøret til hovedretten var skuffende til tross for at mixen av kjøtt (lam, entrecote, kylling, kjøttboller) var nydelig på smak. Her kunne de med fordel "spicet opp" med noen gode sauser eller lignende. Vi fikk bulgur, som betjeningen presenterte som ris. Desserten var ikke så spennende; Tror det var Baklava (filodeig med pistasjnøtter) med sjokoladeis.
Ble litt skuffet denne gangen, og skulle nok heller valgt en hovedrett med noe ekstra meze ved siden. Det hadde vært mer "value for money". Synes 675,- for denne Sharing menyen var dyrt. Jeg har tidligere spist lammecarre på Meze, - den var knallgod :-)