“Ypperlig lammeskank 😁”
Anmeldelse av Meze Restaurant

Meze Restaurant
Vurdert som nr. 162 av 321 Restauranter i Stavanger
Beskrivelse: Meze er utvalg av små retter som er lagd for å deles og serveres i Tyrkia, Hellas, Middelhavet og Midtøsten. Det viktigste med dette konseptet er god mat, avslappet atmosfære og hyggelige samtaler. Sammen med dette konseptet ønsker vi også å servere andre tradisjonelle retter fra Middelhavet og Midtøsten.
Anmeldt 13. april 2024

Fint lokale og fantastisk god lammeskank. Noe venting på servitør,men hun var hyggelig så det var ok.
Vi kommer garantert tilbake!

• Atmosfære
Takk, 551anne

Anmeldt 12. april 2024

Jeg bestilte gjennom Foodora og valgte å hente maten selv. Dessverre fikk restauranten feilaktig min bestilling til en annen kunde. Da jeg ba om hjelp for å løse situasjonen, ble jeg møtt med lite samarbeidsvilje. De informerte meg om at det ville ta lang tid å lage en ny bestilling på grunn av høy kundetrafikk og rådet meg til å kontakte Foodora for å kreve refusjon. Etter å ha ventet i totalt 2 timer før jeg endelig fikk maten, opplevde jeg dårlig service og mangel på hjelpsomhet fra personalet.

Dato for besøk: april 2024
1  Takk, Assma K
Mustafa Cetintas, Owner på Meze Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. april 2024

Hei,
Vi beklager den opplevelsen du hadde, ja ditt ordre var klar til levering men et foodora partner hadde bare kommet inn og tatt med seg ditt pakke uten å spør oss. Det har blitt misforståelse og trodd at du også var foodora partner derfor beklager vi igjen får den opplevelsen du hadde.
Du har fått refundert hele beløp gjennom foodora.

Anmeldt 21. mars 2024

God mat og høflig personal..Det var reine lokaler,enneste var at det tok en tid før maten kom..Men det er ikke siste gange jeg går ditt

Takk, Journey16570864150
Anmeldt 16. mars 2024 via mobile enheter

Gatekjøkken mat

Vi fikk gjæret forrett og kalde varme mezeretter. Det var brukt kjøperødbet i rødbetsalaten. Rekene og scampiene var kalde og hvorfor var begge deler del av valget. Pita tørr og kjedelig. De var jo helt like. Vin og tallerkener kom etter maten.

Då fikk vi et kjempefat med grillet kjøtt. Ikke dårlig, men smakte gatekjøkken og ingen saus, soggy fries.

To bord valgte å gå.

En elendig servering fra a til å! Styr unna

Takk, VeliL
Mustafa Cetintas, Owner på Meze Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mars 2024

Hei Veli L,
Vi beklager å høre om din opplevelse og tar dine tilbakemeldinger på alvor. Vi var dessverre påvirket av sykdom blant servitører denne helga som påvirket service velkommen igjen til annen anledning 😊

Anmeldt 6. mars 2024

Vennegjeng på 5 som hadde en helaften på Meze. Fantastisk service, fantastisk mat og god drikke. Meze anbefales. Kommer garantert tilbake.

• Atmosfære
Takk, imibm

Reisende som så på Meze Restaurant, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Meze Restaurant? Del dine erfaringer!