“Lite mat, dyrt og frekk betjening!”
Anmeldelse av Meze Restaurant

Meze Restaurant
Vurdert som nr. 153 av 321 Restauranter i Stavanger
Beskrivelse: Meze er utvalg av små retter som er lagd for å deles og serveres i Tyrkia, Hellas, Middelhavet og Midtøsten. Det viktigste med dette konseptet er god mat, avslappet atmosfære og hyggelige samtaler. Sammen med dette konseptet ønsker vi også å servere andre tradisjonelle retter fra Middelhavet og Midtøsten.
Anmeldt 8. juni 2024 via mobile enheter

Forferdelig lite mat for så mange. Vi var 22 venner so bar der. Betalte 450 kr for et pitabrød, hummus, dipp og tre små reker. Jeg trodde det var en liten forrett, men etter å ha ventet en time fikk vi vite at det var hovedrett. Det var ikke 1 til alle og det var noen som ikke fikk smake . Betjeningen var frekke når vi klaget og ville ikke gi oss mere mat. Dette var de dyreste 3 reker jeg har smakt. Trist. :(

Dato for besøk: juni 2024
1  Takk, thora772
Mustafa Cetintas, Owner på Meze Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2024

Vi anbefalte en full "sharing meny" med hovedrett til dere men etter deres ønske om et lavere budsjett, ble "Meze Sharing" menyen valgt. I denne menyen fikk dere ca. 24 retter til deling og 3 individuelle retter per person. Vi har servert det som ble bestilt, og dette har vi vært veldig tydelig på forhånd.

Vi beklager også hvis betjeningen virket frekke. Vi forsøkte å forklare situasjonen flere ganger, men det ser ut til at vi ikke lyktes med å gjøre dette på en tilfredsstillende måte.

Anmeldt 26. mai 2024 via mobile enheter

Maten var fantastisk god, og fortjener utvilsomt fem stjerner i seg selv. Vi hadde full sharing meny, og var veldig fornøyd med blandingen av småretter (meze) og blandingen av grillretter og salat mv. Kan virkelig anbefales for alle som ønsker en spennende matopplevelse!

Det var en travel lørdagskveld, lokalet var tilnærmet fullt da vi kom kl 20, og servicen bar preg av at man burde hatt flere en to servitører på jobb. Til tross for at vi hadde forhåndsbestilt bord var det ikke klart da vi kom, vi måtte spørre om vann og menyer selv (etter å ha ventet rundt 20 min), og måtte også be om å få bestilt mat etter å ha ventet i omtrent en halvtime til. Fra vi fikk drikke og utover hadde vi det imidlertid helt topp!

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Bjarnebjarne
Anmeldt 18. mai 2024 via mobile enheter

Meze er besøket verd
Fantastisk mat og hyggelige lokaler
Super betjening
Anbefaler virkelig Meze
Spennende middelhavsmat

Dato for besøk: mai 2024
Takk, Trond T
Anmeldt 21. april 2024 via mobile enheter

Utrolig gode smaker, innbydende lokale, valuta for pengene. Litt treig service mtp å få bestilt mat, men når først maten ble bestilt så kom maten raskt!

Kommer igjen!

Dato for besøk: april 2024
Takk, CathrineD88
Anmeldt 15. april 2024

God mat, fine lokaler. Men sharing menyen som vi hadde er altfor dyr. Ikke verdt over 600 kr. Da burde vinpakke vært inkludert. Styr unns sharingmenyen, den burde vært halve prisen.

Dato for besøk: april 2024
    • Atmosfære
Takk, Jan Rune H

Reisende som så på Meze Restaurant, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Meze Restaurant? Del dine erfaringer!