“Ribeye”
Anmeldelse av Köd Stavanger - STENGT

Köd Stavanger
Anmeldt 19. desember 2023 via mobile enheter

Ribeye: Kjøttet var fullt av sener, og umulig å skjære igjennom - selv med biffkniv. I tillegg svermet det bananfluer rundt bordet vårt

1  Takk, esmogund
Morten Perdersen, Direktør på Köd Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2023

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å bedømme ditt besøk hos oss på KöD Stavanger,
Vi setter utrolig stor pris på alt av tilbakemeldinger, både negativt og positivt, da dette er den eneste måten vi kan forbedre oss på.

Vi vil gjerne undersøke hva som gikk galt her, og håper du vil ta deg et ekstra minutt på å skrive til info@koedstavanger.no med dato for deres besøk, samt hvordan dere opplevde kvelden hos oss!

Håper på å høre fra deg!

Anmeldt 8. desember 2023

Må og si meg enig i flere anmeldelser her. Må bare si at dette ikke er spiseplass for oss med allergener og ihvertfall ikke for en som ikke kan ha laktose. Fikk først en tallerken med noe som ikke var laktosefritt som måtte sendes ut igjen, så ny biff som servitør var usikker på om var min. Dette er ikke proft nok for meg. Var og veldig dårlig med tilbehør og sauser som ikke kunne tilpasses.
Kjøtt og saus var kaldt.
Laktosefri eller havremelk hadde dere heller ikke så da måtte jeg bare ta til takke med svart kaffe.

• Atmosfære
Takk, Heidi Tvetun S
Morten Perdersen, Direktør på Köd Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2024

Hei!

Jeg ønsker gjerne å meddele at med tid har vi kommet med de aller beste løsningene for gjester med allergier og preferanser, og vi vil gjerne ønske dere velkommen tilbake for å oppleve dette.

Håper å se dere hos oss snart!

Anmeldt 1. desember 2023 via mobile enheter

Beste biffen jeg har smakt og veldig bra service og helt syyk creme brule. Og ambefaler en argentinsk vin til biffen for den var veldig god

Takk, Simen K
Morten Perdersen, Direktør på Köd Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2023

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen etter ditt besøk på KöD Stavanger.

Vi er utrolig glade for å høre at biffen vår imponerte deg, og at du satte pris på den gode servicen. Det gleder oss også å høre at creme brulee falt i smak!

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele dine positive erfaringer med oss, og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake for flere kulinariske opplevelser!

Anmeldt 10. november 2023

Lokale over to etasjar. Hyggelege og hjelpsame servitørar. God kjøtrett av utanlandsk opphav og steikt etter mitt ynskje. God akustikk og dunkelt lys.

Dato for besøk: november 2023
    • Atmosfære
Takk, Trehar
Morten Perdersen, Direktør på Köd Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2023

Hei,

Tusen takk for at du tok tid til å gi oss en Feedback - det setter vi pris på.

Det er så flott å høre at dere likte en rekke elementer hos oss, som mat og akustikk! Det å skaffe en helhetlig god opplevelse for våre gjester er noe vi verdsetter stort.

Vi ønsker gjerne ha dere hos oss en annen gang,

Anmeldt 9. oktober 2023 via mobile enheter

Hyggelig personale og nydelig mat! Servitøren var uheldig og sølte forretten på silkekjolen min. Vi var i 60-årene dag og jeg kunne ikke gå slik, og spurter over veien til nærmeste butikk for å kjøpe ny kjole. Daglig leder og servitør beklaget på det sterkeste, tok bilde av kvittering og skulle betale for både rens og min nye kjole i tillegg til at jeg fikk maten gratis(som dog ble lunket mens jeg handlet) og gratis glass musserende. Alle kan være uheldige, men måten det ordnes opp på har alt å si for opplevelsen. Veldig flott gjort her🥰.

Dato for besøk: oktober 2023
1  Takk, kristina n
Morten Perdersen, Direktør på Köd Stavanger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2023

Kjære Kristina,

Takk for din tilbakemelding!

Først og fremst, vi er glade for at du likte maten og at du opplevde hyggelig service fra vårt personale. Vi er derimot lei for uhellet med søl på kjolen din. Heldigvis ble situasjonen håndtert på en flott måte, og vi setter pris på din forståelse. Det er viktig for oss å sikre at du følte deg ivaretatt, og vi er glade for at du satte pris på måten vi løste situasjonen på.

Ha en fantastisk dag videre!

Reisende som så på Köd Stavanger, så også på

Stavanger, Stavanger kommune