“Spis ute uka 2024”
Anmeldelse av Aladdin Restaurant

Aladdin Restaurant
Vurdert som nr. 12 av 321 Restauranter i Stavanger
Beskrivelse: Navnet alene vekker assosiasjoner til eventyr ogmagi, og når du trår inn i denne sjarmerendeSyriske restauranten, vil du virkelig oppleve enreise gjennom autentiske og tradisjonelle smakerfra Syria. Aladdin Restaurant er mer enn bare et spisested;det er en portal som transporterer deg til deduftende basarene i Damaskus og de livligesmugene i Aleppo. Eierne, med dype røtter i Syria,har satt sitt hjerte og sjel i å skape et sted hvorkvalitet og autentisitet møtes på tallerkenen.Hvert trinn i matlagingen, fra de grundigeforberedelsene til den siste garnityren, er enhyllest til den rike arabisk-medisinske kulturen.
Anmeldt 21. mars 2024 via mobile enheter

Spis ute uka 2024 en kjempe flott opplevelse på Aladdin. Velsmakende, store porsjoner og god service! Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: mars 2024
1  Takk, Anne L
Shadi Hamdan, Owner på Aladdin Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2024

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til Aladdin Restaurant og familie.😊🧞‍♂️🧞‍♀️🧞

Anmeldt 1. februar 2024

Her fikk vi god service og nydelig mat. Vi ble alle godt mette. Det var rolig og fin atmosfære. Jeg har sjelden smakt så mørt lam, og risen er absolutt den beste jeg noensinne har smakt

Dato for besøk: februar 2024
2  Takk, Elisabeth Hauge N

Anmeldt 28. januar 2024

Etter å ha lest den ene strålende anmeldelsen etter den andre kom vil til Aladdin med store forventninger, men gikk skuffet ut av restauranten.

Vi var tre som spiste og starte med "meze for to" og tabouleh til forrett. Vi så for oss at "meze for to" skulle være egnet til deling, men her var det to tallerkener med småretter lagt opp til en person på hver tallerken, så deling var ikke så enkelt om vi ellers er vant til for meze-retter på andre restauranter. Smak og konsistens på meze-rettene var imidlertid godt, og det hele var bra komponert. Tabouleh-salaten var også god, men kunne med fordel inneholdt mer tomat og bulgur. Og var det egentlig bulgur i salaten, eller var det cous-cous-gryn? Grynene var små og porøse og ga lite tyggemotstand, og var ikke så saftige som bulgur skal være i en tabouleh. Både tabouleh-spiseren og de to med meze-rettene savnet det syriske brødet som vi hadde bestilt, men som aldri kom fra til bordet.

Til hovedrett fikk de to med meze-rettene det restauranten selv lanserte som sin beste rett, nemlig Mandi. Det var kokt lammekjøtt servert i kraft, sammen med krydret ris. Denne retten var ikke varm, verken risen eller kjøttet, og heller ikke kraften som kjøttet lå i. Kjøttet var hardt, tørt og lite smakfullt. De to var skuffet, men ble mette.

Sistemann spiste Ouzi, som besto av lammekjøtt og ris med litt grønnsaker og cashewnøtter innbakt i filodeig. Denne retten var heller ikke varm. Filodeigen var ikke gjennomstekt og noen av flakene var hvite og og bløte. Lammekjøttet som var i retten var hardt og tørt og skuffende. Som helhet var retten tørr og lite smakfull, selv om tomat/chilisalsaen (syrisk harissa?) som ble servert ved siden piffet det hele opp.

Det mest skuffende med hovedrettene var at de ikke var varme, og at lammekjøttet ikke virket tilberedt som en del av retten, og dermed ikke hadde fått med seg den rette smaken og konsistensen i løpet av tilberedningen. Det kan virke som om restauranten tilbereder kjøttet for seg i et stort stykke og så skjærer dette opp i mindre biter som tilsettes den enkelte rett og varmes opp før servering. Da taper retten som helhet smak og konsistens.

Når dette er sagt - den syriske lemonaden som ble anbefalt var frisk og god og passet til hele måltidet. Avslutningen - en porsjon med Kunafa, som var nok til alle tre, var søt og myk og deilig.

Vi kommer nok likevel ikke til å besøke restauranten igjen, da vi vet hvordan lammekjøtt både kan og skal smake når det er riktig tilberedt og serveres varmt.

Dato for besøk: januar 2024
    • Atmosfære
Takk, 432marith

Anmeldt 21. januar 2024 via mobile enheter

Nydelig mat sammen med god opplevelse = 5⭐️Sant skal sies at vi var nesten alene i lokalet, så betjeningen hadde god tid til å ta vare på oss - noe de virkelig gjorde! Vi som anmelder er to enkle sjeler som er svært gla i komboen god mat og opplevelse.

Inngangen utenfor var ikke det vi forbinder med Aladdin magisk, men etter vi åpnet døren så var vi solgt. Hyggelig kar som ønsket oss velkommen inn og tok godt vare på oss resten av besøket.
Kul trapp opp til selve lokalet og noen tepper i taket gjorde oss klare til å fly avsted. På plakaten utenfor stod det «ekte syrisk mat» og da steg forventningen vår på autentisk opplevelse. Bestilte Meze for 2 med Shawarma og Mandi. Maten smakte nydelig! Innertier! Vi storkoste oss med alle deilige smaker.
Eneste som kunne «trukket ned» helheten på besøket var spillelisten med klassisk musikk som de spilte i lokalet. Etter vår smak passet det ikke inn på jakten i den autentiske syriske opplevelsen. Jeg tok mot til meg og spurte etter syrisk musikk og da byttet de spilleliste. DA var vår opplevelse i boks med 5 ⭐️stjerner!
Avsluttet med syrisk kaffi servert i fineste service. Jeg med min nese luktet det noe annerledes enn «vanlig» kaffi og observant betjening kom bort og sa at det var kardemomme. Enda en stjerne at han var SÅ observant. Nydelig god kaffi var det også.

Har egentlig ikke flere fine ord om dette besøket. Alt smakte nydelig og vi fikk opplevelsen vår. Fikk dårlig tid på slutten da vi skulle gå, så vi fikk aldri sagt personlig hvor fornøyde vi var. Så her kommer det.
Takk for oss og en fantastisk opplevelse! Vi kommer gjerne tilbake neste gang vi er i byen.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, solgunnm

Tusen Takk for at du tok deg tid til å sende oss din verdifulle tilbakemelding. Vi er veldig glade for at du hadde en positiv opplevelse, og vi er takknemlige for tilbakemeldingen din.

Anmeldt 26. desember 2023 via mobile enheter

Dette har blitt en av favoritt restaurantene mine i Stavanger! Her får du autentisk mat, smaker og opplevelser en skal lete lenge etter.

Servitørene gjør en fantastisk jobb. Alladin er også god på allergener - her er ingenting umulig å få til, og servitørene har såpass kunnskap om maten som lages at en føler seg trygg når en bestiller maten.

Jeg anbefaler å avslutte måltidet med syrisk kaffe. Den er spesiell og perfekt som finish på et fantastisk måltid.

Dato for besøk: desember 2023
1  Takk, gros875

Reisende som så på Aladdin Restaurant, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Aladdin Restaurant? Del dine erfaringer!