Liten oppsummering av årets julebord ved Harbour bowling i desember.
Sendte inn mail på valgte menyer ca en uke i forveien. Fikk ingen bekreftelse at var mottatt. Måtte derfor ringe dagen før for å være sikker på at alt var ok. Fikk bekreftelse på at alt var under kontroll og at de hadde all info som trengtes. Jeg ankom litt tidlig for å påse at ting var ok. Alt ok fikk jeg beskjed om.
Da bowling og mat var unnagjort og vi skulle reise tenkte jeg at kan være greit å gi beskjed at vi reiser.
Da var det plutselig veldig viktig å få faktura adresse og underskrift. Noe ingen hadde sagt at de skulle ha på alle mine tidligere henvendelser. Jeg ble nokså irritert på dette da jeg hadde fått forsikret tidligere at alt var ok og ingen sa noe om at jeg måtte gjøre noe mer. Jeg kunne jo bare gått fra alt uten å gi beskjed. Var nokså bråket og mye fulle folk rundt meg så det var ikke noe hyggelig avslutning.
Bowlingen var kjempe kjekt og maten var i følge mine ansatte bra. Eneste var creme bruleen som visstnok ikke var helt topp.
Vil også opplyse om at vi har vært her flere ganger før så de burde hatt alle opplysninger som trengtes.