“Her kommer vi igjen . Dette var bra”
Anmeldelse av Pincho Nation

Pincho Nation
Vurdert som nr. 210 av 323 Restauranter i Stavanger
Anmeldt 14. november 2023 via mobile enheter

Jeg hadde bursdag og hadde invitert mine venner . Vi fikk en fantastisk kveld . Maten var topp . Ungdom på 10-13 år elsket konseptet med digital meny og maten var som før utrolig bra . Vi spiste flere veganske retter. Stemningen var utrolig beklagelig og de alkoholfrie drikkene var super

Dato for besøk: november 2023
Takk, hanspetersandberg

Anmeldt 26. oktober 2023 via mobile enheter

Ingen av rettene ble spist opp, hverken av voksne eller barn. Tenke seg til at barn ikke vil ha pannekakene engang.. etter en smak forsto jeg også dem… eneste som var kult var interiøret.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Stine B
Anmeldt 30. september 2023 via mobile enheter

Imponert. Flott meny. God mat, kjekk betjening. Kult konsept, flotte lokaler. Veldig gode drinker.
Vi ble mette og gode. Vi kommer snart igjen.

Takk, Ove E
Anmeldt 24. september 2023

Artig konsept og god mat. Her må du jobbe for maten, bestille, hente og helst rydde etter deg. Maten kunne vært varmere. Ved betaling i appen får du et spørsmål om du vil gi 10% tips🤔, for hva?

Takk, Norge1905
Anmeldt 13. september 2023

Fantastisk stemning og nydelig mat! Stilig konsept. Perfekt biff, smakfull popcorn kylling etc. Anbefales

2  Takk, Nina Camilla E

Reisende som så på Pincho Nation, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Pincho Nation? Del dine erfaringer!