“Greit nok, men må gjøre halve jobben selv”
Anmeldelse av Pincho Nation

Pincho Nation
Vurdert som nr. 215 av 324 Restauranter i Stavanger
Anmeldt 7. mars 2024 via mobile enheter

Var her i forbindelse med jobb. Maten var bra men alt er app styrt.
1. Bestill drikke via app.
2. Hent drikken selv
3. Bestill mat via app.
4. Hent maten selv.
5. Betale for måltidet via app. Her er de frekke nok til å spørre om 10% tips etter du har gjort halve jobben selv.

Tipper dette var første og siste gang vi går her.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Kenneth S

Anmeldt 3. mars 2024

Dårlig opplevelse og konsept, tror ikke jeg har opplevd verre service i byen. Maten var kald og var under middels vil jeg si. Kommer nok til å legge pengene igjen et annet sted neste gang...

Dato for besøk: mars 2024
1  Takk, Inghild55
Anmeldt 19. februar 2024

Aldri opplevd dårligere kundeservice, helt forferdelig. Kom 16 min forsent til reservasjonen og fikk beskjed om at vi hadde mistet den. Viste seg at bordet var ledig. Fikk deretter bemerkning to ganger om at jeg kjeftet/ var frekk. Noe jeg absolutt ikke var da jeg til sammen hadde sagt to setninger til servitøren. Som bare var om boret allerede var gitt bort. Endte opp med å gå før vi bestillte noe da det var direkte ukomfertabelt å være der etter kommentarene fra servitøren. Som forøvrig var ekstremt hostile og nesten direkte ufin mot oss.

Takk, Taletta R
Anmeldt 10. februar 2024

Ekstremt god og smakfull mat! Relativt billig også, perfekt for meg som blir fort mett å kunne bestille små retter. Appen er genial, hvor det er lett og oversiktlig å bestille. Beste resturant app jeg har brukt. Kult konsept med sirkus og popcorn ved inngangen. Tror dette blir vår nye stamplass. Superfornøyd!!

Takk, Benedikte p
Anmeldt 4. februar 2024

Fantastisk opplevelse. Hadde med 2 barn 12 og 14 år,de elsket opplegget. Gode smaker,kjappe leveringstider, rimelige retter,hyggelig personell. Rent og ryddig. Vi kommer igjen.

Takk, Cecilie A

Reisende som så på Pincho Nation, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Pincho Nation? Del dine erfaringer!