“Ypperlig”
Anmeldelse av Brasserie Pigalle

Brasserie Pigalle
Vurdert som nr. 97 av 322 Restauranter i Stavanger
Anmeldt 5. desember 2023 via mobile enheter

Man blir møtt med det største største hjerte av en herremann ved navn Michael fra Rhodos, som ikke vil noe annet enn man skal føle seg verdsatt og velkommen inn i restauranten. Det er fullbooket, men i lys av jeg er alene finner de ett bord egnet for sulten sørlending. Jeg ber om råd vedrørende valg av vin til lam jeg ønsker, og en årgang Bourgogne 2021 komplimenterer hovedrett perfekt. Det strømmer på med gjester, men jeg blir ikke glemt, dette viser klasse.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, 433einarh

Anmeldt 4. desember 2023

Fra super service til eksemplarisk mat. Dyktige servitører guidet oss gjennom en spennende meny.
Restaurantens vågale plassering midt i mellom Michelin stjerner og andre godt etablerte restauranter satte høye forventninger i gruppen vår høyt.. og fy f* dere leverte!

Takk for opplevelsen og servicen! Stå på!
Anbefales sterkt!

Dato for besøk: august 2024

Reisende som så på Brasserie Pigalle, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Brasserie Pigalle? Del dine erfaringer!