Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Absolute must see

Som en landskapsarkitekt er det absolutt must see opplevelse! Omvisning var hyggelig og maten var... les mer

Anmeldt 5 dager siden
614sapira
Veldig bra mat i eventyrlige omgivelser

Kjempegod mat og trivelig personell. Kortreist og smakfull mat omgitt av en paradisisk hage uten... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Mussepi
Les alle 763 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stavanger
fra USD 117,99
Mer informasjon
fra USD 122,24
Mer informasjon
fra USD 1 772,47
Mer informasjon
fra USD 39,67
Mer informasjon
Anmeldelser (763)
Filtrer anmeldelser
763 resultater
Vurdering fra reisende
572
150
31
7
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
572
150
31
7
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3641 av 763 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Jeg er ikke spesielt opptatt av blomster, men dette var flott. Et veldig imponerende anlegg veldig bra guiding rundt i anlegget. Effektiv båttransport og god middag. Mer enn nok mat. Veldig bra fiskesuppe som forrett og kylling/svinenakke til hovedrett og is til dessert. Verdi for pengene et flott opplegg.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, FrodeP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk oase på en liten øy utenfor Stavanger, nydelig hage...
Maten er ok, men ikke mer.
Bør absolutt oppleves

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, JanT444
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Et imponerende sted med en imponerende mengde blomster. Har man det minste interesse for hage eller blomster er dette stedet.
Flott guiding og deretter var det klart for middag. Fiskesuppe med så mye fisk som man vanligvis serverer til hovedrett. En kombo tallerken med mange gode smaker. Absolutt i øvre klasse.
Vi kommer tilbake.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, P9516PJfrankh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

I flere år har jeg hørt at Flor @ Fjøre er et must. Ikke er jeg spesielt interessert i blomster eller hage, og så blasert er jeg at etter å ha vært verden rundt og opplevd flotte slott og parkanlegg så skal det litt til at jeg skal få WOW følelsen! Men jeg ville glede min kone på vår bryllupsdag!

Jeg ble lykkelig fra jeg satte mine ben på Flor & Fjære. Et fantastisk med mengder med blomster og trær i alle farger og fasonger i et sjarmerende og flott parkanlegg. Ikke er det harry eller for strigla, bare nydelig vakkert!

Eierne har brukt 55 år på å anlegge området og kan virkelig sitt fag, men i tillegg til det estetiske ble jeg svært imponert av hvordan de har organisert hele opplegget fra start til slutt! Vennlig og fleksibel organisering av guidingen som var lærerik og morsom, solid håndtering av samtidig lunch for mange, meget god mat presentert av en kjøkkensjef som bød på seg selv, covid-19 godt ivaretatt, vennlige ansatte som visste hva de skulle og nok tid til å gå rundt i anlegget etterpå!

Utrolig stolt av at vi har et slikt anlegg i Norge og drevet så gjennomført profesjonelt! Enhver nordmann bør oppleve stedet og se hva som er mulig å få til om viljen, utholdenheten og engasjementet er på plass! For meg rager Flor & Fjære høyere enn Prekestolen og Lysefjordtur! Jeg har gjort begge deler flere ganger!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Phrederic
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

En helt fantastisk opplevelse i hagen. Vi starter turen med passasjerbåt ca 25 minutter til øya fra strandkaien i Stavanger der vi blir mottatt av familien som driver stedet som forteller litt praktisk informasjon. Så ble vi delt opp i mindre grupper og fikk en omvisning med guide på øye i de forsjellige hagene. Litt grått vær og regn denne dagen så ikke så mye pågang. Her også er det restriksjoner rundt Covid 19 og vi følte dette ble godt ivaretatt.

Middag på restaurenten etter omvisning med fastsatt meny. Buffet er ikke tilgjenglig så lenge Covid 19 faren er over oss. Men her må jeg trekke ned fra 5 til 4 stjerner fordi maten var noe spesiell. Fiskesuppen var druknet i Dill og annet krydder så fiskesmaken forsvant, hovedretten ble veldig pretensiøs og gourmet. Dette ble litt for mye. Vinpakke med 3 glass vin til 490,- er også i dyreste laget.
Dessert fra is-disken utenfor som på en vanlig kiosk, står vel heller ikke i stil til resten av matopplegget.

Hagen og opplegget rundt den er selvfølgelig verdt turen. Den er helt fantastisk!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Knut Erik T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser