Skjeldent har jeg opplevd et mer proft og strømlinjeformet opplegg. Fra hyggelige matroser på båten... les mer
Fantastisk prosjekt, flott omvisning i herlige omgivelser, himmelsk mat og en opplevelse for... les mer
Hagen er fantastisk. Vi var der i regn, men det gjorde ingenting. Omvisningen var informativ og guiden veldig underholdende og morsom!
Så til restaurantopplevelsen. Jeg skjønner at det er en pakkedeal, hvis ikke hadde nok mange valgt bort restauranten. Det var en flott utsikt fra lokalet. Utover det ga det virkelig en følelse av å være en del av et effektivt travelt kommersielt maskineri. Nabobordet vårt forsøkte å slå av noen setninger mens de betalte, men betjeningen strenet videre i en høy fart midt i damenes setning, i det sekundet regningen var betalt. Her var det ikke tid til smalltalk. Regningen kom på bordene etter tur, med kortmaskinen like bak. Tydelig at betjeningen var på en stram tidsplan før neste besetning i naborommet skulle serveres.
Siden det var litt ruskete vær forsøkte vi å spørre om kaffekopper og kanne ble stående på bordet om vi spaserte en tur i hagen. Vedkommende var tydelig brydd over å bli forstyrret på veien til neste destinasjon, men bekreftet at kaffen ville være på plass til båten gikk. Når vi kom tilbake, ca 15-20 minutter senere var kaffe og kopper borte.
I forhold til matens smak var det helt alright, verken mer eller mindre. Nabobordet vårt uttalte at de lagde bedre mat selv. De er nok bedre kokker enn meg.
Vi nøt hvert sekund av turen til Flor og fjære! Nydelig hage, flott vertskap og god mat! Prisen var i utgangspunktet litt stiv, men turen ble verdt hver krone da vi så den vanvittige jobben som var lagt ned. Anbefales på det varmeste!
Jeg er ikke spesielt opptatt av blomster, men dette var flott. Et veldig imponerende anlegg veldig bra guiding rundt i anlegget. Effektiv båttransport og god middag. Mer enn nok mat. Veldig bra fiskesuppe som forrett og kylling/svinenakke til hovedrett og is til dessert. Verdi for pengene et flott opplegg.
Fantastisk oase på en liten øy utenfor Stavanger, nydelig hage...
Maten er ok, men ikke mer.
Bør absolutt oppleves
Et imponerende sted med en imponerende mengde blomster. Har man det minste interesse for hage eller blomster er dette stedet.
Flott guiding og deretter var det klart for middag. Fiskesuppe med så mye fisk som man vanligvis serverer til hovedrett. En kombo tallerken med mange gode smaker. Absolutt i øvre klasse.
Vi kommer tilbake.
I flere år har jeg hørt at Flor @ Fjøre er et must. Ikke er jeg spesielt interessert i blomster eller hage, og så blasert er jeg at etter å ha vært verden rundt og opplevd flotte slott og parkanlegg så skal det litt til at jeg skal få WOW følelsen! Men jeg ville glede min kone på vår bryllupsdag!
Jeg ble lykkelig fra jeg satte mine ben på Flor & Fjære. Et fantastisk med mengder med blomster og trær i alle farger og fasonger i et sjarmerende og flott parkanlegg. Ikke er det harry eller for strigla, bare nydelig vakkert!
Eierne har brukt 55 år på å anlegge området og kan virkelig sitt fag, men i tillegg til det estetiske ble jeg svært imponert av hvordan de har organisert hele opplegget fra start til slutt! Vennlig og fleksibel organisering av guidingen som var lærerik og morsom, solid håndtering av samtidig lunch for mange, meget god mat presentert av en kjøkkensjef som bød på seg selv, covid-19 godt ivaretatt, vennlige ansatte som visste hva de skulle og nok tid til å gå rundt i anlegget etterpå!
Utrolig stolt av at vi har et slikt anlegg i Norge og drevet så gjennomført profesjonelt! Enhver nordmann bør oppleve stedet og se hva som er mulig å få til om viljen, utholdenheten og engasjementet er på plass! For meg rager Flor & Fjære høyere enn Prekestolen og Lysefjordtur! Jeg har gjort begge deler flere ganger!