Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
For en utrolig historie som ligger bak blomsterprakten!

Et veldig godt opplegg fra man tar sjøveien fra Stavanger til øya med en praktfull blomsterprakt... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Ingeborg56
,
Oslo, Norge
Må oppleves

Må oppleves. Et nydelig sted. Alt var perfekt lagt opp. Alt fra båtturen over, omvisningen, maten... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Marixx190479
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 754 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stavanger
fra USD 154,00
Mer informasjon
fra USD 115,23
Mer informasjon
fra USD 165,94
Mer informasjon
fra USD 119,38
Mer informasjon
Anmeldelser (754)
Filtrer anmeldelser
754 resultater
Vurdering fra reisende
564
149
31
7
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
564
149
31
7
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 754 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Fargesprakende vakkert skue!
Herlig humor og veldig god formidling av historien rundt flor og fjære hos omviseren.
Nydelig mat og kokkens humørfylte introduksjon av maten var en opplevelse!
Anbefales varmt!!

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, susannedahlb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

En unik hage som er verdt turen i seg selv. Flink guide og en spennende historie. Svært hyggelige ansatte. Maten var dessverre ikke noe særlig. Vi kommer gjerne igjen for å se utviklingen av hagen. En sjelden perle!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, tonem48
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Flott besøk med dyktig guide. Valgte den engelske guidingen pga et helt busslass med eldre nordmenn som ikke hadde respekt for andre mtp smittevern - dette var imidlertid veldig bra pga en dyktig guide. Hagen er helt overveldende og imponerende. Anbefales på det sterkeste å ta turen på grunn av hagen, men jeg ville ikke ankommet sulten. Maten var en tragisk affære. Fiskesuppen som kun består av småbiter fisk og grønnsaker, druknet i smaken av dill.
Middagen var ikke spisende, og ble liggende igjen hos oss begge. Smakene harmonerte ikke på noen måter. Den såkalte kyllingfileten var noe slentrete utbeinet kjøtt med seigt skinn, og svinenakken var så seig at den ikke var spisende pga mye fett.
Forlot middagen sulten.

Middagsserveringen tok vel lang tid, noe som gav for lite tid i hagen.

Kunne gjerne dratt tilbake, men hadde da droppet å spise middagen, men da er prisen vel drøy..

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, mariellcecilie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Flor og Fjære,

Det må forhåndsbestilles billetter,og du må beregne cirka 4,5 time på denne aktiviteten.Det inkluderer da ferge til til stedet,mat og omvisning.
Man blir plukket opp på kaien i Stavanger og kjørt ut med båt.Denne tar ca 20 min.
Det kan være lurt å ta med litt ekstra tøy da det kan blåse og bli litt kjølig på .

Når du kommer fram blir du belønnet med et vakkert og imponerende skue.Her har de laget en egen oase ute i havgapet .Hvert år beplantes det med 50000 ulike planter og blomster som lager et lite paradis som heter Flor og Fjære.
Flott sted med ulike temaer hvor du kan ta unike og flotte bilder.
En guide tar dere med og forteller litt om stedet og de ulike planter/blomster.

Etter at dere har fått en rundtur med omvisning så blir det servert 2 retters middag samt kaffe og is til dessert.Drikke må dere kjøpe selv.

Kjøkkensjefen er fra Nederland,med et glimt i øyet og stor porsjon humor er han flink til å sette stemningen.Det er da synd at han ikke klarer å legge mer energi og sjel i maten han serverer.
Forretten er kremet fiskesuppe med 5 ulike slag fisk servert med godt hjemmelaget brød til. Denne var god og måltidet absolutte høydepunkt.

Hovedretten med kylling og svin servert med ditto tilbehør og 2 ulike sauser, en med ingefær og blåbær til kyllingen og den andre sausen som het urtesaus fra Peru! Var derimot var lite harmonisk og smakte rett og slett ikke godt. Det hjalp heller ikke at urtesausen kun smakte mynte.Noe som bare gjorde at også hele retten smakte kun mynte.+ for at de serverte glutenfri brød til en av oss som hadde gluten allergi og at maten ble servert varm på varme tallerkener.Etter 2 retter får dere kaffe og is.

Etter middag får man da muligheten til å gå rundt på egen hånd for å titte og ta bilder.

Alt i alt en strålende tur som absolutt er å anbefale.
Ta turen for den unike og flotte blomsterfloraen.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Kjetil63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Hagen er fantastisk. Vi var der i regn, men det gjorde ingenting. Omvisningen var informativ og guiden veldig underholdende og morsom!

Så til restaurantopplevelsen. Jeg skjønner at det er en pakkedeal, hvis ikke hadde nok mange valgt bort restauranten. Det var en flott utsikt fra lokalet. Utover det ga det virkelig en følelse av å være en del av et effektivt travelt kommersielt maskineri. Nabobordet vårt forsøkte å slå av noen setninger mens de betalte, men betjeningen strenet videre i en høy fart midt i damenes setning, i det sekundet regningen var betalt. Her var det ikke tid til smalltalk. Regningen kom på bordene etter tur, med kortmaskinen like bak. Tydelig at betjeningen var på en stram tidsplan før neste besetning i naborommet skulle serveres.

Siden det var litt ruskete vær forsøkte vi å spørre om kaffekopper og kanne ble stående på bordet om vi spaserte en tur i hagen. Vedkommende var tydelig brydd over å bli forstyrret på veien til neste destinasjon, men bekreftet at kaffen ville være på plass til båten gikk. Når vi kom tilbake, ca 15-20 minutter senere var kaffe og kopper borte.

I forhold til matens smak var det helt alright, verken mer eller mindre. Nabobordet vårt uttalte at de lagde bedre mat selv. De er nok bedre kokker enn meg.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, SiljeK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser