Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Hit skal vi tilbake

Fortreffelig dag fra begynnelse til slutt. Dette er et gjennomtenkt helhetlig konsept hvor alt er... les mer

Anmeldt 4 uker siden
Trine F
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Absolute must see

Som en landskapsarkitekt er det absolutt must see opplevelse! Omvisning var hyggelig og maten var... les mer

Anmeldt 12. september 2021
614sapira
Les alle 763 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Stavanger
fra USD 146,30
Mer informasjon
fra USD 126,09
Mer informasjon
fra USD 1 828,31
Mer informasjon
Anmeldelser (763)
Filtrer anmeldelser
763 resultater
Vurdering fra reisende
572
150
31
7
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
572
150
31
7
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 763 anmeldelser
Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter

Turen hit må bare oppleves med egne øyne. Helt fantastisk. Etter en flott omvisning ble deg servert nydelig lunsj/middag med vinpakke. Anbefales

Dato for opplevelse: september 2020
Takk, Arne Gunnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2020

Etter en fin båttur i strålende sol kom vi i land på en helt utrolig øy. Varm velkomst av hyggelig vertskap, som fordelte gjestene i litt mindre grupper for guidet rundtur i et helt fantastisk hageanlegg. Skulle ikke tro vi var på en forblåst øy i Norge. Der var alt, fra hvit sandstrand, palmehage, ørkenhage, rosehage til japansk hage med karpedam. Helt utrolig hva de hadde fått til. Etter omvisning ble det servert nydelig mat i restauranten. Kokken kunne mer enn å lage mat! Han hadde nærmest et standup show mens vi ventet på maten, så humøret var på topp hos gjestene når nydelig mat kom på bordet. Etter maten ble det tid å nyte kaffe og is rundt om i hagen, og anledning å rusle rundt på egen hånd. Tiden gikk så alt for fort før det ble tid for båtturen tilbake til Stavanger.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, Jorunnirene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2020

Kan en hage bli vakrere enn dette i august?? Det ble en opplevelse uten sidestykke.
De forskjellige temahagene stod og smilte til oss. Fantastisk.
Og etterpå var det middag. Det ble en like stor opplevelse. Her burde kjøkkenet ihvertfall hatt 2 stjerner.
Stedet kan anbefales på det vaarmeste. Et must!!

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, Henning L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020 via mobile enheter

Kjempe flott hage med flink guide som
Fortalte historien bak det hele, samt om de ulike plantene i hagen på en morsom måte som jeg tror fenget både unge og eldre.
Maten har stort forbedringspotensiale. Fiskesuppen var ok, kunne vært annet enn fisk og noen få grønnsaksbiter i!Kjøttet inneholdt for mye trevler og fett. Sausene var ikke velkomponerte i forhold til smaks sammensetninger.
Is fra boks og kaffe ble servert som dessert.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, Norwegian12345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2020

Fantastisk å komme hit og oppleve dette vidunderlige stedet. Det koster litt men jeg mener det er verdt å spandere på seg dette. En nydelig hage, kjekk guidet omvisning og utmerket mat.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, hrjabs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser