Fantastisk!! Verdt hver en krone, en unik opplevelse som alle som er innom Stavanger må få med... les mer
En drøm av en ettermiddag i hagen som ser ut som et eventyr. Ca 20min med Flor&Fjære's egen... les mer
Vi hadde hørt mye om dette stedet, og ønsket å selv oppleve det. Vi kjøpte biletter på nett (en pakke bestående av båt ut til øya, inngang, guide og middag). Helt avgjørende for oss å få dette ordnet, slik at vi kunne bestille fly og hotel. Turen med båt ut til øya tok ca 20 min, og det var god plass og mulighet til å kjøpe drikke og litt å spise. Båten ankom øya helt presus og vi ble møtt av guidene som tok oss vel i mot. Vi ble delt i mindre grupper med hver vår guide. Turen rundt på øya med den optimale guide (eieren selv); var helt fantastisk. Alt var storslagent og vakkert. Middag ble servert innomhus, og også det var godt organisert. Drikke måtte kjøpes. Etter mat var det mulighet for en tur rundt på egenhånd, før båten hentet oss. Dette er så flott på alle måter, og er noe jeg på det sterkeste vil anbefale.
Turen hit må bare oppleves med egne øyne. Helt fantastisk. Etter en flott omvisning ble deg servert nydelig lunsj/middag med vinpakke. Anbefales
Etter en fin båttur i strålende sol kom vi i land på en helt utrolig øy. Varm velkomst av hyggelig vertskap, som fordelte gjestene i litt mindre grupper for guidet rundtur i et helt fantastisk hageanlegg. Skulle ikke tro vi var på en forblåst øy i Norge. Der var alt, fra hvit sandstrand, palmehage, ørkenhage, rosehage til japansk hage med karpedam. Helt utrolig hva de hadde fått til. Etter omvisning ble det servert nydelig mat i restauranten. Kokken kunne mer enn å lage mat! Han hadde nærmest et standup show mens vi ventet på maten, så humøret var på topp hos gjestene når nydelig mat kom på bordet. Etter maten ble det tid å nyte kaffe og is rundt om i hagen, og anledning å rusle rundt på egen hånd. Tiden gikk så alt for fort før det ble tid for båtturen tilbake til Stavanger.
Kan en hage bli vakrere enn dette i august?? Det ble en opplevelse uten sidestykke.
De forskjellige temahagene stod og smilte til oss. Fantastisk.
Og etterpå var det middag. Det ble en like stor opplevelse. Her burde kjøkkenet ihvertfall hatt 2 stjerner.
Stedet kan anbefales på det vaarmeste. Et must!!
Kjempe flott hage med flink guide som
Fortalte historien bak det hele, samt om de ulike plantene i hagen på en morsom måte som jeg tror fenget både unge og eldre.
Maten har stort forbedringspotensiale. Fiskesuppen var ok, kunne vært annet enn fisk og noen få grønnsaksbiter i!Kjøttet inneholdt for mye trevler og fett. Sausene var ikke velkomponerte i forhold til smaks sammensetninger.
Is fra boks og kaffe ble servert som dessert.
Fantastisk å komme hit og oppleve dette vidunderlige stedet. Det koster litt men jeg mener det er verdt å spandere på seg dette. En nydelig hage, kjekk guidet omvisning og utmerket mat.